Activitate fizica de iarna

activitate fizica iarna
activitate fizica iarna

Probabil ca nu vei aunge foarte departe fara autorul unui plan, in ceea ce priveste programul de exercitii zilnice pe care ti l-ai impus pentru aceasta iarna tocmai pentru a ramane in forma sau pentru a ajunge la forma multi visata de mult timp. Gandeste-te la niste solutii si la niste exrcitii specifice de fitness si tine-le evidenta mereu.

Ia-ti masurile si completeaza un test de forta legat de exercitile fizice pe care le vei face, si completeaza-l din nou si din nou cel putin oadat pe luna pentru a-ti inregistra progresele. A-ti impune un anumit scop si definind un plan de executie a acestuia in timp, sunt doi dintre factorii succesului tau cand vine vorba despre fitness.

Planul tau de fitness va depinde de dorinta ta de a slabi sau de a mai pune pe tine masa musculara sau de a ramane in forma. In primul rand ar trebui sa vezi care este cel ami potrivit progra,m de fitness pentru tin si ce fel de execitii vei face ca sa iti intri in forma. Nu-ti transforma rutina de fitness intr-una foarte complicata si dificila, ci in schimb axeaza-te pe un program regulat, pe niste antrenamente de impact scazut care sunt mai usor de intreprins si mult mai benefice pentru corpul tau.

In cele din urma, o stii si tu foarte bine, mananca sanatos. Exercitiile fizice nu te vor ajuta nici pe jumatate daca nu vei manca si sanatos. Mai lasa la o parte mancarea de tip junk food si creste nivelul de legume, fructe, cereale, sucuri naturale si proteine si grasimi sanatoase pe care le poti manca spre binele tau. Odata ce sarbatorile se termina, nu mai ai nici o scuza. Oricum, poti sa mamanci sanatos chiar si in sezonul rece pe timp de sarbatori in familie. Fie ca esti invitat la o petrecere sau la o sarbatoare, incearca sa iti aduci cu tine si suplimentele tale sanatoase.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*