Afla de ce e mai bine sa inchiriezi decat sa circuli cu propriul autoturism

inchiriere auto

De aproape un an de zile optez pentru inchiriere masini Bacau, cu toate ca ma aflu in posesia unui autoturism. Probabil te intrebi de ce fac asta. Ei bine, am pregatit o lista destul de lunga de motive ce reprezinta mai exact avantajele de a calatori cu o masina inchiriata. 

Daca atunci cand eram in tinerete, eram putin sceptic in ceea ce priveste inchirierea de masini, crezand ca doar cei care nu isi permit una, acum observ in jurul meu ca din ce in ce mai multi apropiati imi urmeaza sfatul. Totusi, conteaza foarte mult si cu ce firma alegi sa colaborezi. Trebuie sa fii sigur ca serviciile de care vei beneficia sunt 100% calitative.

Nu iti uzezi propriul autoturism

Acesta reprezinta principalul motiv pentru care optez pentru inchiriere masini Bacau atunci cand urmeaza sa parcurg mai multi kilometri cu autoturismul. De ce sa uzez masina mea, cand o pot uza pe cea de la o firma de rent a car? 

De exemplu, in aceasta vara am fost alaturi de familia mea in Constanta, la mare. Stiind cat de multi kilometri am de parcurs pana acolo si ca trebuie sa imi duc masina intr-un service pentru a fi evaluata si sa nu am probleme la drum, am ajuns la concluzia ca e mult mai avantajos sa inchiriem o masina. In plus, am optat pentru una cu un portbagaj mult mai incapator, care ne-a permis sa luam mai mult bagaj cu noi.

Conduci masina visurilor tale

Nu-i asa ca dintotdeauna ti-a placut enorm un anumit model de masina, insa din cauza banilor nu ai avut ocazia sa il achizitionezi? Ei bine, cu ajutorul unei firme de rent a car, ai ocazia sa urci la volanul oricarui tip de autoturism.

Avand 3 copii, a trebuit sa cumpar un SUV, cu toate ca dintotdeauna am visat sa conduc o masina sport. Ei bine, acum, cu ajutorul firmei de rent a car cu care colaborez din cand in cand, am ocazia sa imi inchiriez absolut orice model imi doresc eu. De altfel, firma dispune de o gama larga de modele, care mai de care mai frumoase si mai deosebite.

Nu trebuie sa platesti asigurarile masinii

Nu sunt o persoana zgarcita de fel, insa de fiecare data cand mi se ofera oportunitatea, profit din plin. De exemplu, in cazul inchirierilor auto se intampla la fel. De ce sa imi platesc mereu asigurarile la masina, daca tot nu circul zi de zi cu ea, cand pot inchiria un autoturism si sa scap de aceasta grija?

Firmele de rent a car se ocupa de tot ceea ce tine de asigurari si actele masinii. Asadar, tot ceea ce ai de platit este inchirierea propriu-zisa a masinii, precum si combustibilul.

Vei porni la drum cu o masina 100% sigura

Inainte de a-ti fi oferita spre inchiriere masina, aceasta este atent analizata in cadrul unui service autorizat. Acolo, autoturismul este evaluat de specialisti, care se asigura ca nu are nicio defectiune. Astfel, drumul parcurs de tine va fi unul sigur si confortabil. Tu nu trebuie sa achiti nici cea mai mica suma de bani pentru acest serviciu.

Acestea fiind spuse, acum chiar te-am convins de faptul ca a circula cu o masina inchiriata prezinta o serie larga de avantaje. Ce-i drept, ma folosesc de un autoturism inchiriat doar atunci cand am de parcurs distante mai lungi, nicidecum sa ma mandresc prin oras.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*