Afla de unde poti achizitiona un centru de comanda pentru incalzire in pardoseala eficient

centru de comanda

O metoda de incalzire tot mai des utilizata in ultimii ani este cea prin pardoseala, datorita faptului ca este extrem de eficienta si reuseste sa emane cantitatea de caldura necesara pentru fiecare incapere. Desi pentru a instala sistemul este nevoie de un efort financiar putin mai mare decat cel obisnuit, cu siguranta acesta merita si ultimul ban investit.

Daca iti doresti sa te bucuri de nenumaratele beneficii pe care acest tip de incalzire le ofera, ai posibilitatea de a achizitiona un sistem eficient, care da intotdeauna randament, de pe saluscontrols.ro. In acest loc vei gasi, fara indoiala, un centru de comanda pentru incalzire in pardoseala care sa se plieze nevoilor tale.

Avantajele pe care ti le ofera centrele de comanda pentru incalzire in pardoseala de pe saluscontrols.ro

Spre deosebire de alte firme care se ocupa cu distribuirea de centre de comanda pentru incalzirea in pardoseala, Salus Controls se distinge prin calitatea si rezistenta, dar si profesionalismul pe care il ofera de fiecare data clientilor.

Sistemele de control si comanda pentru acest tip de incalzire permit reglarea facila si corespunzatoare a temperaturii din cadrul fiecarei incaperi in parte. Aceasta depinde de temperatura pe care proprietarul a setat-o la termostat.

De asemenea, pentru o cat mai buna functionare si folosire a dispozitivelor pentru caldura, pe saluscontrols.ro sunt disponibile diverse termostate, programabile sau neprogramabile, ce pot fi cu fir sau wireless, in functie de nevoie. In special persoanele care cea mai mare parte a timpului se afla in calatorii de afaceri, la birou sau in alte locuri, opteaza pentru acest tip de termostat ambiental.

De altfel, toate cele promovate pe acest site se prezinta in design-uri moderne, ce se pot incadra perfect in orice decor, fara a parea in vreun fel inestetice. Pot fi atasate cu succes fie pe perete, fie pe tavan.

De obicei, incalzirea unei suprafete extinse nu este realizata in mod corespuzator, problema intampinata fiind legata de suprareglarea temperaturii. Ce inseamna acest lucru? Chiar dupa ce actuatoarele sunt inchise, camera se incalzeste in continuare, tocmai pentru ca inertia termica este foarte mare. De aceea, termostatele Salus Controls sunt cele mai potrivite. Acestea au rezolvat de fiecare data in mod eficient aceasta problema.

Avantajele pe care le ofera un centru de comanda pentru incalzire in pardoseala in locurile rezidentiale, dar si in cele comerciale sunt destul de multe la numar. Spre deosebire de alte metode de incalzire, aceasta te ajuta sa economisesti pana la 20-40% lunar din factura la caldura, ceea ce nu este deloc neinsemnat, mai ales atunci cand ai si alte investitii de facut.

– conexiunea se face cu cleme si este rapida si eficienta

– in cazul in care are loc o pana de curent, centrul se opreste automat

– include functii de temporizare a intarzierilor ce intervin in pornirea pompei de recirculare

– fiecare modul, atat cel pentru centrala, cat si cel pentru pompa, este prevazut cu functii corespunzatoare de protectie.

Nu toate sistemele au aceste caracteristici in dotare, de aceea este foarte important sa urmariti aceste aspecte atunci cand va decideti ca incalzirea prin pardoseala reprezinta cea mai buna optiune.

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre centrele de comanda marca Salus Controls, poti accesa site-ul saluscontrols.ro oricand doresti. In cazul in care apar nelamuriri legate de acestea, poti intra in contact  oricand cu un reprezentant al companiei.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*