Ai multi prieteni? Iata care sunt efectele negative ale acestui aspect!

Problemele celor cu prea multi prieteni sunt multe, nenumarate si ciudate. In loc sa te bucuri ca esti popular si ca ai multi prietebi acolo langa tine in orice moment si pentru orice fel de situatie, tu mai degraba esti ingrijorat de faptul ca nu ii poti multumi pe toti, nu le poti oferi sprijinul tau la toti in aceeasi masura si ca la un moemnt dat cativa dintre ei tot se vor simti lasati pe dinafara, rupand astfel prietenia cu tie.

Avand atat de multi prieteni peste tot si mereu acolo pentru tine, de diferite tipologii si pentru diferite nevoi, este un lucru grozav, si ar trebui sa profiti de el la maxim,  insa atunci cand trebuie sa iti faci planuri cu o saptamana in avans pentru a-ti lua liber doar pentru tine va parea ciudat pentru toata lumea, insa doar asa te mai poti asigura ca nu va interveni nimic atunci si te vei putea bucura de toata libertatea si lipsa de stres din lume.

O alta problema suficient de dificila este atunci cand este ziua ta de nastere si nu ai cum sa inviti pe toata lumea acasa la tine, ii inviti pe toti la un concert sau la vreun eveniment interesant ce se intampla in momentul acela.

Tocmai pentru ca nu sunteti intr-un spatiu restrans astfel incat sa poti comunica cu toti in aceeasi masura, unii prieteni ai tai se vor simti dati la o parte, nebagati in seama si ti-o vor lua in nume de rau mai tarziu, desi tu nu ai vrut sa faci altceva decat sa ii impaci pe toti si sa ii aduci pe toti in acelasi loc pentru a se bucura de fericitul eveniment alaturi de tine.

O alta situatie problematica oarecum amuzanta este atunci cand in final ai spus marele da si trebuie sa te mariti, insa in loc de a avea parte de o nunta mare la care sa participe toti si toate prietenele tale, o vei face sa fie mai mult un eveniment intim de familie. Cum vei putea impaca 30 de prietene care vor sa iti fie toate domnisoare de onoare la nunta, decat nemaichemand pe niciuna dintre ele la nunta.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*