Articole ingenioase care iti transforma casa intr-un loc mai frumos!

Fiecare zi este speciala, dar unele zile pot deveni atat de plictisitoare, de stresante si de agasante incat ti-ai dori sa treaca mai repede. Insa, datorita micilor trucuri si articole care ne pot ajuta in activitatile noastre de zi cu zi, ziua ta poate deveni mult mai frumoasa, mai placuta si vei aprecia mai tare viata pe acest pamant.

Daca vrei sa nu-ti mai arzi degetele sau sa te frigi atunci cand vrei sa aprinzi o lumanare tip candela ce este amplasata intr-un suport special, atunci exista o alternativa pentru acest lucru.

Cumpara-ti un suport special pentru lumanari, de tip pahar prin care se vede si care are o mica deschizatura verticala intr-o parte, prin care ai putea introduce chibritul cu care sa o aprinzi. Astfel, nu vei mai avea parte de niciun incident neplacut si te vei putea bucura in tihna de lumina blanda a lumanarii.

Daca simti ca iti suprasoliciti degetul cel mare de la mana atunci cand citesti o carte si tot trebuie sa tii paginile cartii ca sa nu se inchida, atunci mai bine te-ai ajuta de un fel de accesoriu pentru degetul mare care odata pus pe acesta sa mentina paginile cartii deschise si stabile pentru a putea citi in voie.

Daca esti pasionat de citit si ai o gramada de carti acasa, dar nu mai ai spatiul necesar pentru a le depozita, o idee ingenioasa de stocare a acestora este un raft supraetajat de  perete.

Nu numai ca spatiul tau va fi mai mare iar indemanarea mai buna, dar o astfel de etajera pentru carti transparenta va face in asa fel incat ale tale carti sa para ca plutesc prin camera, iar placerea ta va fi maxima. De asemenea, un astfel de accesoriu se potriveste unui spatiu minimalist.

Daca iti uiti mereu cheile pe undeva sau pur si simplu nu stii unde le-ai pus, o priza sau un intrerupator magentic poate fi ajutorul tau in acest caz. Doar trebuie sa apropii suportul de chei de el si acestea se vor lipi imediat de locul respectiv. Astfel, vei avea mereu la indemana cheile, dar mai ales la vedere in caz de urgenta.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*