Asigurare auto pentru tineri

asigurare auto tineri
asigurare auto tineri

Nu toate companiile de asigurari auto sunt cele mai potrivite pentru tineri. In pus, unele companii chiar nu vor dori sa incheie asigurari auto pentru cei sub varsta de 20 de ani. In schimb, acea cerere pentru incheierea unei polite auto trebuie sa vina de fapt din partea unui parinte sau a unui tutore. Uite o lista cu unele dintre cele mai mari companii de asigurari din America ce asigura acoperirea auto pentru tinerii soferi.

  • Progressive
  • Geico
  • Nationwide
  • Allstate
  • Liberty Mutual
  • USAA

Multe dintre cele mai mari companii de asigurari auto detin anumite politici proprii pentru tinerii soferi, insa pe cat de repede realizeaza parinti, costurile pot fi mult mai ridicate decat in cazul politicilor pentru soferii adulti.

De obicei, cel mai bun loc pentru parintii care sunt in cautare de asigurari auto pentru copiii lor soferi este in cadrul asiguratorului masinii lor, despre care se stie deja si care este considerat cel mai potrivit. A adauga un tanar la o polita de asigurare deja existenta te oate ajuta sa economisesti bani buni mai degraba decat a cumpara o asigurare auto in cadrul unei companii noi.

Nu toti parintii isi doresc sa combine asigurarile auto ale lor cu cele ale copiilor, oricum, mai ales cand tinerii acopera majoritatea costurilor asigurarii si vor sa o pastreze in mod separat din nu stiu care motiv. Shoppingul separat este vital. Unele companii de asigurare ofera discounturi  care nu sunt valabile in cadrul altor asiguratori, mai ales discounturi care sunt rezultatul  unei afilieri asociate. De exemplu, membrii unei anumite uniuni de credite pot primi discounturi substantiale in cadrul asigurarilor de masini prin intermediul asiguratorilor selectati, tradus in economii notabile chiar si atunci cand un tanar este asigurat.

Atunci cand aplici pentru incheierea de asigurari auto pentru copiii tai, poti profita de orice discounturi valabile. Va fi mai usor sa primesti discounturi daca ai informatii disponibile atunci cand incerci sa obtii pentru prima data o asigurare premium lunara.

1 Comment

  1. Foarte concret articoul. Daca as locui in State, as sti deja ce sa aleg. Thanks!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*