Bijuterii in trend

bijuterii
bijuterii

Multe modele de pe podiumurile acestui an sau ale anului trecut ce prezentau colectii pentru anul 2015 au prezentat si degete incarcate cu inele mari. Aceste inele tind sa fie placate cu metale pretioase si sunt incarcate cu pietre pretioase mari sau cu cristaluri diferite, dar de asemenea si montate intr-un cerc rustic. Departe de a fi delicate, aceste inele arata aproape medieval ca design, insa sunt destul de unice si moderne in simplitatea lor stilizata. Iti poti purta inelele cu aproape orice tip de tinuta.

Bratari franjurate. Fie ca sunt facute din metal, piele de caprioara sau din alte tipuri de metale, bratarile franjurate sunt legate de trendul de bijuterii actuale care vor ramane in moda timp de cativa ani buni de acum incolo. Asteapta-te sa vezi femeile purtandu-si bratarile lor franjurate cu blugi la fel de bine ca si la un ansamblu mai formal in functie de materialele din acre sunt facute. Vei gasi cu siguranta bratari de genul create de designeri celebri in aceasta iarna, fie vei gasi la fel de bine si astfel de bratari handmade mai ieftine, pentru orice buzunar.

Coliere si zgarzi tribale. Multi designeri au devenit inspirati pentru colierele lor din designurile tribale si de la triburile autentice. Cauta si tu stiluri de coliere si zgarzi in stil marocan si stil tibetan cu margele grele din lemn. Aceste coliere tind sa fie mari si la vedere, astfel incat asigura-te ca le vei purta la fel ca orice alta bijuterie statement pe care o detii. Multe coliere ar putea de asemenea prezenta in cadrul designului lor si minerale semipretioase si pietre pretioase pentru un efect mai mare.

Bratari cu margele. Baratarile cu margele au fost purtate inca din timpuri stravechi si continua sa fie la moda si in zilele noastre datorita materialelor din ce in ce mai populare din care sunt create. In aeasta iarna, iti poti purta colierul sau lantisorul din margele, zgarda pentru gat, colierul si bratarile cu margele cu mandrie pentru ca sunt foarte la moda.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*