Cainii te invata sa traiesti

Cainii, prietenii nostri cei mai buni necuvantatori, sunt o adevarata sursa de inspiratie, de dragoste, de prietenie si de amuzament. Acestia traiesc mereu in prezent, bucurandu-se de toate bunatatile ce li se ofera, de vreme si de tovarasia oamenilor si a celorlalte animale din jur.

In loc de a avea multe frici si temeri in legatura cu ceea ce poate sa iti ofere viata sau in legatura cu unele momente mai putin frumoase din viata, cel mai bine este sa le treci cu vederea si sa le inlocuiesti cu dragoste, cu seninatate si sentimente frumoase, asa cum fac cainii.

A avea resentimente fata de ceva anume, fata de o persoana care nu a facut ceva anume sau care a facut ceva ce te-a deranjat nu va face decat sa alimenteze furia si sentimentele tale negative referitoare la intreaga viata.

Mai bine ai lua exemplu de la cainele tau care nu ti-o ia in nume de rau si nu iti poarta pica pentru ca nu l-ai hranit aseara sau pentru ca in momentul de fata nu prea ai cum sa-l scoti la plimbare.

Acesta nu retine asemenea lucruri marunte si nu le da importanta. Asa cum precizam si mai sus, cainii traiesc in momentul prezent, si nu isi aduca aminte de trecut pentru asemenea lucruri puerile.

Asa cum cainii se joaca in fiecare zi si se amuza singuri uneori de unele situatii hilare(stiu ca suna ca o atribuire omeneasca), asa si tu ar trebui sa inveti sa mai lasi la o parte seriozitatea caracteristica poate si sa te distrezi de minune alaturi de el, alaturi de familie, prieteni sau pur si simplu facand o activitate care iti face tie placere, in fiecare zi.

Fiecare clipa ar trebui pretuita si ar trebui profitat de timpul pe care de cele mai multe ori il irosim in zadar, pentru ca aceste momente nu se vor mai intoarce niciodata si ne va parea rau la un moment dat ca nu am profitat de ele si ca timpul nostru s-a scurs prea repede.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*