Cand este prea multa cafea pentru tine?

iubitor de cafea

Cu siguranta se intampla sa ai momente cand ajungi sa consumi si 5-6 cesti de cafea pe zi, insa doar o ceasca de cafea este suficient pentru o portie de energie si vitalitate pentru intreaga zi. Insa pentru cei mai multi iubitori de cafea, o cana de cafea nu este si cea mai buna solutie.

Obisnuiti in asa masura incat sa consume pana la pranz cel putin 3 cesti de cafea, cei mai multi fani ai cafelei ajung si la 8-9 portii de cafea pe zi. Fie ca servesc o cafea acasa dimineata impreuna cu familia, o cafea cand au ajuns la munca si multiple cesti de cafea in timpul intrevederilor de afaceri, acesti oameni sunt cei cre in viitor se vor confrunta cu probleme si afectiuni ale inimii.

Exagerarea cu cafeaua inseamna deja probleme de respiratie, probleme ale inimii, cresterea tensiunii arteriale si palpitalii la inima. In cele mai rele cazuri, cafeaua produce stari de lesin si de amorteala. Chiar daca pofta de cafea este deja o pofta nebuna, aceasta inseamna sa stii cand sa spui stop unei portii bune de cafea.

Uneori prea mult este prea mult, iar in cazul in care stresul deja se acumuleaza, cafeaua incepe nici sa nu isi mai faca rostul. Cu toate acestea, sunt persoane care consuma cafea ca si cum ar bea apa.

Pentru cei care iubesc cafeaua este imposibil de inteles acest fact, ca ar putea cauza probleme grave ale inimii, insa chiar nu pot functiona fara acest drog. Doar mirosul si aroma unei cafele proaspete ii poate face sa se trezeasca la viata si sa fie capabili pentru alte activitati.

Tranzitia de la ceai la cafea deja a evoluat si mai mult in ultimii ani, mai ales ca acum se gasesc la tot pasul tonomatele de cafea, care in cateva secunde iti ofera o cafea buna si irezistibila, incat majoritatea iubitorilor de cafea ajung sa plateasca suficient de multi bani pentru o cafea proaspat macinata.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*