Cantece care te vor trimite la somn

Este ora de somn. Esti in pijamale, cu dintii periati, cu plapuma pe tine, pregatit de somn, insa acum nu prea simti ca somnul vrea sa iti inchida pleoapele. Ce poti face in acest caz? Un playlist de cateva melodii care sa iti aduca somnul pe loc ar fi o idee grozava.

„Leave this behind” de Lovelier Other. „I know I can feel you here”. Un cantec dragut si suav ca un somn linistitor si plin de beneficii, plin de vise frumoase si realiste. „Small Parade” de Tobin Sprout. “They’re resting tonight. Alright”. Odihneste-te la fel ca si ei si numara norii plutirori asa cum ai numara oile atunci cand nu ai somn. 

„No One’s Gonna Love You” de la Band of Horses. “No one is ever gonna love you more than I do.” Fa la fel ca cei de la Band of Horses. Perie-ti dintii inainte de culcare si scufunda-te in patul moale si dulce. „Holocene” de Bon Iver. “Saying nothing, that’s enough for me.” Trebuie doar sa stai bine intins pe pat si sa asculti cum Bon Iver iti va canta de noapte buna si te va introduce in lumea grozava a viselor.

„How to Lie” de  Twist. “All this time, you could have been mine”. Ia aminte de la versurile acestei melodii si nu lasa ca grijile cotidiene sa iti strice minunatul somn de care ai atata nevoie.  „Waterbirds” de Tennis. “Sleeping deep in the brush, the night brings the hush”. Un fel de cantec de leagan din Colorado cantat de duo-ul Tennis te va trimite la somn pe loc. 

„Falling Down” de Scarlett Johansson. Poate ca nu stiati ca aceasta si canta, insa o face bine zicem noi. “I’ve come 500 hundred miles just to see a halo”.  Lasa-te purtat pe aripile viselor de vocea calda si blanda a lui Scarlett.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*