Care este rochia perfectă pentru corpul tău?

conceptoline.com

Tendințele în materie de modă se schimbă rapid în zilele noastre și a devenit dificil să găsim modalitatea prin care să adaptăm noile haine corpurilor noastre. Am învățat în timp legat de modă că dincolo de orice, e important să ne simțim confortabil în ceea ce purtăm. Trebuie să descoperim ce ni se potrivește și ne place să purtăm în același timp.

Când alegi o rochie nouă, e important să ții cont de forma corpului tău și de evenimentul la care o vei purta. Dar cum îți poți da seama dacă ai luat decizia corectă? Este simplu! Nu doar că te simți confortabil purtând rochia aleasă, însă ea îți va scoate în evidență cele mai frumoase caracteristici ale corpului și îți va masca defectele de care nu te bucuri.

Dar cum faci asta? Simplu! Am pregătit o listă cu  lucruri de care trebuie să ții cont atunci când ești în căutarea celei mai bune rochii. În rândurile de mai jos vei găsi câteva amănunte la care să te gândești. Nu uita că indiferent de orice, important este să te simți confortabil în vestimentația pe care o porți!

  • Găsește-ți forma

Din fericire – sau nu – trăim într-o lume în care putem să ne folosim de îmbrăcăminte pentru a ne modela corpul cum ne dorim noi. Anumite haine vor ascunde defecte, dar vor dezvălui părți anume ale corpului, altele te vor face să pari mai înaltă sau mai scundă etc.

Aceste imagini sunt date de anumite detalii ale rochiei pe care ai decis să o porți. De exemplu, modelul rochiei este cu linii verticale? Asta va da impresia că ești mai suplă, mai zveltă. În comparație, liniile orizontale te vor face să pari mai mare puțin. Drept urmare, trebuie să te gândești serios ce anume vrei să scoți în evidență și să cercetezi pe internet cum poți face asta.

  • Asigură-te că îți vine

Când intri pe conceptoline.com și ești în căutarea unei rochii, din detalii pare că ți-ar veni. Însă, este foarte ușor să faci greșeala aceasta când comanzi online. Chiar dacă în general porți mărimea L, e posibil ca mărimile să difere de la o firmă la alta. Trebuie să fii sigură de dimensiunile tale și să le compari cu tabelul postat pe site. Iar mai apoi, dacă ești sigură că îți vine și că materialul nu îți poate provoca alergii sau iritații, e în regulă să finalizezi comanda.

E important să comanzi haine pentru prezent. Nu te gândi că odată ce vine vara, vei face mai mult sport și rochia cu o mărime mai mică îți va veni. Nu este o idee bună să investești în ea fără să fii sigură că o vei purta vreodată. Cumpără pentru corpul tău de acum.

Odată ce ai înțeles cum trebuie să alegi între diferitele modele și mărimi ale unor rochii, este improbabil să nu reușești să găsești una care să fie și pe gustul tău și să îți și avantajeze corpul. Nu trebuie mereu să ții cont de noile tendințe în modă, mai ales dacă un stil anume nu ți se potrivește deloc sau nu te flatează. Creează-ți propriul stil și folosește-te de tendințe care se potrivesc lui.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*