Care sunt statele care urasc SUA?

ura-sua

Singurul lucru pe care istoria a reusit sa ne invete consta in faptul ca nu vom ajunge sa ne intelegem niciodata intre noi. Acest lucru este partial adevarat pentru marile puteri, cum ar fi Statele Unite- o tara care este extrem de urata de alte state din lume. Lucrurile s-au mai imbunatatit dupa George W. Bush, dar exista destul de multe state care, in continuare, urasc SUA.

State care urasc SUA

Rusia- nu e de mirare ca Rusia se afla pe primul loc. Dintotdeauna a existat un spirit de competitie intre Rusia si SUA, dar, cu siguranta nu va mai exista niciun al moment in istorie in care cele doua state sa se urasca mai tare. Mai bine de 82% din populatia Rusiei nu isi ascunde ura fata de SUA, iar masurile recente ale Statelor Unite fata de Rusia nu fac nimic decat sa inrautateasca situatia si mai tare. Intr-o nota mai pozitiva, exista foarte multe alte state care nu sunt de acord cu convingerile pe care Rusia le are fata de SUA.

Iran- nu iti trebuie foarte multa scoala pentru a intelege de ce Iranul nu este un fan al SUA. Cu toate acestea, numai 61% din populatia Iranului uraste America. Inca din anul 1953 au existat conflicte intre cele doua state. In anul 1979, cand Iranul a luat 66 de ostatici, conflictul a ajuns la alt nivel, iar incepand cu acest moment, SUA, dar si alte state, au luat masuri drastice impotriva Iranului. In prezent, exista negociere intre diverse natiuni si Iran asupra programului lor nuclear, iar daca va fi aprobat sa mai continue, ne putem astepta ca SUA sa monitorizeze intreaga actiune.

Austria- Nu doar rusii sau islamicii urasc din tot sufletul tot ce e legat de SUA, ci si Austria. Cu un rating de dezaprobare de 55%, austriecii urasc SUA chiar si mai mult. Astfel, aceasta ura a pornit din cauza faptului ca SUA condamna relatiile pe care Austria le are cu Iran si Coreea de Nord. Cu toate acestea, Austria continua sa tranzactioneze si sa faca comert cu aceste state, reusind sa lucreze intr-un mediu pasnic. De asemenea, austriecii nu sunt de acord nici cu chinezii.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*