Cate ceva pentru scaderea in greutate

scadere in greutate
scadere in greutate

Uita de statul jos si de canapeaua sau de scaunul tau de la birou pe care stai zilnic, ridica-te si fa miscare! Nu te lasa in voia sortii, nu fi lenes si arde ceva calorii prin miscare. Este foarte important pentru metabolismul tau, pentru arderea de calorii si pentru scapatul de grasime. Doar trebuie sa faci ceva miscare, chiar daca nu ai nimic important de facut acasa.

Doar se pare ca este asa, de fapt ai mai multe lucruri de facut sau ai putea face totusi. Scapa de niste haine vechi, curata-ti geamurile si fa curat in birouri. Spala ceva ce trebuie spalat (daca se poate la mana), inchide-ti calcualtorul si curata parful din incaperi.

Treburile zilnice de prin jurul casei te vor ajuta foarte mult sa scapi de grasimile acumulate si te vor ajuta sa arzi calorii mai multe decat a sta jos. Va trebui sa faci cate ceva in fiecare zi pentru a scapa de toate gresimile negative din organism. Uita de transportul public si de masina ta.

O plimbare de jumatate de ora pana la locul de munca este solutia cea mai buna de a-ti pune sangele in miscare si de a te mentine in forma. Aceasta activitate este plina de beneficii indisputabile cum ar fi activitatea fizica intreprinsa, o musculatura mai formata si vei scapa chiar de de traficul acela infernal.

O alta modalitate buna de a face mai multa miscare este de a urca mai multe scari sau de a merge cu bicicleta. Sunt sigur ca imobilul in care se afla biroul tau are mai multe scari si etaje si astfel vei putea sa mai faci niste miscare chiar la locul de munca, un alt lucru foarte favorabil pentru sanatatea ta.

Insa daca vrei cu adevarat sa scapi de calorii, incearca sa folosesti scarile pe cat de mult posibil. Poate fi o sarcina destul de dificila la o prima vedere, insa muschii tai se vor tonifia in curand pentru ca tu tevei afla intr-o continua miscare iar activitatea fizica iti va da mai multa energie si voie buna.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*