Ce ar trebui sa mai stii pentru nunta ta

Am participat la o sumedenie de nunti in viata, insa cele din aceasta vara m-au dezamagit putin atat pe mine cat si pe partenerul meu de viata, acre de altfel nu imi este inca logodnic, daramite sot. Am observat din ce in ce mai des un aspect mai putin placut legat de organizarea si aranjarea invitatilor la nunta la mesele din cadrul localului unde se desfasoara marele eveniment.

Inca de la usa, dupa ce ai de cinstit un pahar de sampanie si de urat cele bune proaspat casatoritilor, mirele sau mireasa te urmeaza apoi ca sa te conduca la masa la care vei urma sa stai si sa te simti bine pe toata durata petrecerii.

Noua ni s-a intamplat sa fim condusi mai mereu la o masa la care erau doar cupluri necasatorite sau burlaci si burlacite pe care sincer ii cunosteam, insa nu atat de bine ca pe ceilalti cu care tocmai sosisem si care au fost amplasati strategic la mese diferite tocmai pentru ca erau cupluri casatorite.

O asemenea organizare a lucrurilor mi s-a parut o discriminare si am zis ca la nunta noastra sa nu facem care cumva asa ceva, pentru ca nici noua nu ne-a convenit felul in care am fost plasati la masa. In cele din urma, tot masa noastra a avut parte de cea mai frumoasa distractie si nu a stat prea mult jos, spre deosebire de masa vecina care era deja oarecum ramolita si mai mult isi facea poze in loc sa interactioneze cu restul invitatilor.

Nu pot spune ca nu mi-a fost ciuda, ba chiar am fost destul de enervanta de acest fapt, insa, in cele ce a urmat,  petrecerea a devenit mult mai reusita iar noi am avut parte de un timp petrecut foarte frumos si alaturi de oameni dragi si speciali.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*