Ce sa nu faci in online dating

online dating
online dating

Cum iti poti da seama exact despre cum ar trebui sa procedezi in cadrul intalnirilor din mediul online, daca esti interesat sa iti faci un cont acolo, daca nu prin urmarea urmatoarelor sfaturi referitoare la dating-ul online.

Nu ar trebui sa ii spui chestii super personale de indata ce faceti cunostinta. Insa acest lucru este stiut si nu ar trebui sa mire pe nimeni sau sa mai trezeasca semne de intrebare. Nu este deloc normal sa te dezvalui unui necunoscut din prima si sa ii dezvalui niste chestii prea intime pe care altcineva nu ar trebui sa le stie atat de repede.

De vreme ce esti om, cateodata cand se intampla sa vorbesti cu un tip in mediul online, se intampla sa fi avut parte si de o zi nasoala. Este de inteles faptul ca vrei sa te dezvalui cuiva, sa te descarci, insa inchide aplicatia pentru intalniri si deschide telefonul pentru a vorbi cun un prieten foarte bun, in schimb. Nici nu stii atat de bine numele real al acestui tip. asadar lasa drama pe mai incolo.

Nu-i vorbi despre istoricul relatiilor tale. Acest lucru este ca si cum ai spune un lucru prea personal despre tine, cum ziceam mai sus. Fiecare dintre noi a avut la un moment dat inima franta. Insa este mult mai putin ciudat sa-l intrebi daca are tatuaje si piercing-uri decat a-i spune despre etapele emotionale prin care ai trecut cu fostii tai iubiti.

Nu vorbi cu el despre cat de ciudat ti se par a fi intalnirile in mediul online. Nu numai ca te-ai pune pe tine intr-o lumina proasta, insa te va face sa pari prostuta, pentru ca singura te-ai bagat intr-un asemenea lucru si pentru ce oare, daca nu pentru a dori sa intalnesti tipi noi?

De fapt, aproape toata lumea a avut parte de intalniri om mediul online. Un lucru pe care l-a facut aproape toata lumea nu poate fi foarte ciudat. Mai bine ti-ai tine gura referiror la asta.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*