Ce trebuie sa faci cand partenerul iti spune ca are nevoie de spatiu

Exsista momente si momente mai ales in viata unui cuplu. Dar ce faci daca el iti spune deodata ca are nevoie spatiu. In primul rand nu intra in panica.

Se intampla in orice cuplu, si normal ca primul lucru pe care il ai in gand este acela ca il vei pierde. Fie ca iti spune ca are nevoie de spatiu, sau de o pauza, trebuie sa iei lucrurile cu calm. Nu stau lucrurile chiar atat de rau cum crezi tot timpul. Daca stai bine sa te gandesti ai putea sa o iei ca pe o oportunitate de a va apropia mai mult.

In primul rand gandeste-te de ce a ajuns sa spuna acest lucru. Este posibil ca anumite lucruri din relatia voastra sa il faca sa aiba indoieli. Indoieli in legatura cu relatia cu tine. De asemenea nu are curajul sa rupa relatia cu tine, pentru ca te place suficient de mult, dar prefera sa luati o pauza. Daca este vorba de asa ceva, atunci trebuie sa il recuceresti cum stii tu mai bine.

Cel mai important este sa inveti sa iti controlezi emotiile. Chiar daca iti place maxim de acest baiat totusi, nu este cazul sa izbucnesti in plans cand iti da aceasta veste. Normal ca te vor napadi diverse senzatii si emotii, dar este bine sa te contolezi. Nu este cazul sa ajungi sa te implori de el. Nu te cobori atat de jos.

Cand esti singura elibereazate de emotii asa cum stii tu mai bine. Indiferent cum te simti, arata-i ca ii respecti spatiul.

Nu te gandi la el cu teama, inca nu stii daca totul este gata. Este mai bine sa te gandesti la momentele frumoase pe care le-ati petrecut impreuna. Indiferent cum vor evolua lucrurile in relatia voastra nu iti forma o imagine negativa despre el. Lasa-l o perioada in lumea lui, si dupa cateva zile da-i un semn, spune-i ca iti este dor de el. Sau daca te va suna el primul. atunci inseamna ca a realizat ca nu vrea sa te piarda.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*