Ce trebuie sa faci pentru a avea o relatie serioasa

Te-ai saturat de aventuri amoroase? Consideri ca ti-ai facut toate placerile si intentionezi sa iti gasesti un partener cu care sa ramai si sa ai o relatie serioasa? Cu totii gasim la un moment dat o persoana care  „ne pune capac”  si alaturi de care ne imaginam tot restul vietii. Pentru a avea o relatie serioasa trebuie sa te implici fizic si emotional, sa renunti la obiceiurile pe care le aveai inainte sa te implici in acea relatie. Prietenii, distractia, viata de noapte, petrecerile trebuie sa fie pe urmatorul loc dupa persoana iubita. Bineinteles, daca te implici intr-o relatie si pe care o vrei serioasa nu inseamna ca trebuie sa renunti sa mai iesi in societate sau sa ai prieteni. Partenerul de viata are rolul lui, iar prietenii au rolul lor. Iata cateva sugestii pentru a reusi sa mentii o relatie serioasa :

  • Nu alege niciodata distractia cu prietenii in favoarea timpului petrecut cu partenerul. Oricat de mult ar intelege ca ai nevoie de o viata persoanala si ca simti nevoia sa iesi cu prietenii tai, nu renunta sa stai cu prietenii mai mult decat stai cu partenerul tau. Mai devreme sau mai tarziu, aceste lucruri ti se vor reprosa.
  • Multa lume are tendinta de a se complace in relatia pe care o are fara a mai face lucruri benefice pentru ea. Din moment ce vedem ca relatia ne merge bine nu mai facem eforturi pentru a o imbunatati. Nu te complace niciodata in confortul unei relatii fericite. Intotdeuna este loc de mai bine.
  • De asemenea, in momentul in care te obisnuiesti cu relatia si totul merge aparent bine, suntem tentati sa renuntam la romantism. Sa nu uitam ca orice om adora sa fie iubit si apreciat. Surprizele sunt bine venite in orice moment. Sa nu lasam monotonia si rutina sa puna stapanire pe noi si sa renuntam la surprizele intime dintre parteneri. Implica-te in relatia ta. Cele mai multe relatii se sfarsesc din cauza faptului ca nu exista implicare din partea ambilor parteneri.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*