Ce trebuie sa nu faci intr-o relatie

Exista lucruri pe care femeile le fac atunci cand vine vorba despre barbati. Bineinteles, ma refer la greselile pe care le fac, din obsesie, gelozie si nevoia de a-l tine sub control pe barbatul visurilor ei. Iata cateva greseli pe care le fac femeile atunci cand este vorba despre barbati:

  • Foarte multe femei, au tendinta de a-si controla partenerul inclusiv in istoricul de pe internet. Verifica mail-urile, facebook-ul si alte lucruri care se vor a fi intime pentru toata lumea. Este posibil sa incerci sa cauti nod in papura si chiar sa il gasesti, si vei regreta ulterior. Stiu ca iti doresti sa afli tot despre partenerul tau, insa nu incerca sa il tii atat de mult sub control. Daca il vei controla prea mult, sau il vei tine prea bine strans in frau, s-ar putea sa ai exact rezultatele inverse.
  • De asemenea, cele mai multe femei au impresia ca pot schimba foarte usor un barbat. Gresit! Nimeni nu se va schimba niciodata. Este posibila o schimbare a comportamentul sau a obiceiurilor datorita faptului ca se maturizeaza sau ca doreste sa faca o schimbare de dragul cuiva. Insa, daca iubitul tau a fost toata viata un Don Juan, nu te astepta sa se schimbe pentru tine. Acestea sunt trucuri pe care orice barbat le foloseste pentru a-si schimba imaginea in fata iubitei sale. Insa, daca iubitul tau are un trecut amoros tumultuos, nu inseamna ca se va schimba de dragul tau. Iubeste-l si apreciaza-l asa cum este el. Barbatii ca si femeile nu se vor schimba niciodata.
  • Nu te enerva daca se uita dupa alte femei. Orice barbat face lucrurile astea la un moment dat. Oricat de fidel crezi tu ca iti este, el tot se va mai uita si dupa alte femei. Este un reflex al barbatilor care nu poate fi schimbat nicicand.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*