Ce visezi se intampla in realitate?

interpretare vise

Uneori ne punem la somn cu ideea de a ne odihni, insa se intampla sa ne trezim mai obositi decat atunci cand ne-am pus in pat la somn. De ce acest lucru? Tocmai pentru ca visele apar neintrebate, ne aduc veselie sau tristete, ne aduc mai aproape de succes sau de esec.

Unele din cele mai comune vise precum moartea, calatoriile, zborul, sau chiar urmarirea si caderea inseamna ceea ce creierul nostru isi doreste comparativ cu realitatea pe care o traim. Nici nu este cazul sa mai spun ca unele vise sunt ceea ce creierul nostru isi doreste pentru a se mentine pe linia de plutire.

Caderea in neant

Acest vis interesant inseamna ca ai pierdut controlul asupra vietii. Cu alte cuvinte se pare ca esti blocat in capcana timpului. Poate ca detii o ura, ca esti in cautare de razbunare sau pur si simplu nu esti multumit de viata ta, lucru care este important de realizat si de recunoscut. Subconstientul tau incearca sa te ajute. Visele in care se incadreaza caderile sunt un semne de avertizare. Daca in cadere te lovesti in  sau continui sa fii in cadere, inseamna ca este timpul sa iei controlul absolut asupra vietii tale si sa lasi ce a trecut in urma.

Urmarit sau urmaritor

Visul in care esti urmarit sau urmaresti pe cineva are o multime de semnificatii. Daca visezi ca fugi inseamna ca incerci sa te dezlipesti de temeri si de probleme si incerci sa uiti de ele. Desigur, poti sa ascunzi problemele, insa ele nu se vor rezolva daca nu vei gasi curajul sa le faci fata. Daca in vis mai apare si o alta persoana pe care o urmaresti, atunci inseamna ca ai un obietciv important pe care ti-l doresti sa il atingi sau vrei sa castigi inima cuiva.

Visele sunt parte din ceea ce traim in fiecare zi, parte din ceea ce ascundem si implicit ele inspira mai mult decat un simplu vis.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*