Celebritati talentate ce si-au ruinat carierele

celebritati talentate
celebritati talentate

Toata lumea crede ca talentul si frumusetea sunt niste lucruri irezistibile. Cei care poseda aceste calitati sunt considerati niste oameni speciali. Acestia par sa aiba tot ce vrea oricine altcineva de la viata. Insa, exista o zona in care acestia mai dau si gres, sanatatea mintala si disciplina de sine. Starurile de pe lista urmatoare sunt cunoscute si populare in toata lumea, insa exista un motiv pentru care acestia si-au scapat printre degete cate ceva si acum au parte de tot felul de probleme.

Whitney Houston

Actrita frumoasa si cantareata talentata Whitney Houston s-a maritat cu aproape pensionarul R&B Bobby Brown in anul 1992, la apogeul carierei sale muzicale. Cu problema sa legata de dependenta de droguri, nu pare sa fi fost o idee prea buna ca aceasta sa se marite cu o alta persoana ce avea probleme cu abuzul de substante in aceeasi masura ca si ea si poate chiar mai rau.

In timpul mariajului tumultuos al acestora, abuzul de droguri al lui Whitney Houston a devenit chiar si mai rau de atat. Brown si Houston au divortat in anul 2007, Houston era pe cale sa inregistreze un nou album  si viata ei parea sa o ia pe un fagas normal. Doi ani mai tarziu, aceasta a aparut la Oprah Winfrey Show si a acordat un interviu care a fost printre cele mai neasteptate si care te lasa fara cuvinte interviuri din cate au existat vreodata.

Houston a admis ca ca dependenta ei de droguri a devenit atat de acaparatoare incat i-a absorbit pana si succesul filmului „The Bodyguard” din anul 1992. Turneul sau global  din 2010, numit „Nothing but love world tour”, nu i-a salvat cariera, totusi. Fanii ei au fost dezamagiti de calitatea vocii sale si a primit numeroase critici negative.

In timp ce se recupera intr-un centru de reabilitare, nu a apucat totusi sa-si inabuse dependenta in mod complet. In anul 2012, sub influenta marijuanei, a cocainei si a altor droguri, cantareata s-a inecat in cada sa de baie.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*