Comunicarea cu familia

neintelegeri familie
neintelegeri familie

In ziua de azi, cu ajutorul atator tehnologii inteligente care ne pot ajuta sa comunicam facil cu rudele si cu prietenii aflati oriunde in lumea sau in tara, nu ar mai trebui sa inventam scuze legate de distanta, de faptul ca nu avem timp si cum, ci ar trebui sa ne axam mai mult pe legaturile stranse cu acestia acum, cat inca se poate.

Din pacate, alegem deseori sa practicam alte activitati prin intermediul internetului si a tuturor acestor retele mobile de care dispunem in loc de a comunica cu rudele si familia noastra. Ar fi grozav daca i-ai suna in fiecare zi si te-ai interesa de viata lor. Incearca sa faci din acest lucru o prioritate pentru tine.

A merge intr-o vacanta sau in concediu impreuna cu rudele si cu familia ta este o idee splendida, in special daca iti doresti sa iti imbuntatatesti relatia pe care o ai cu toti ai tai si daca iti doresti sa deveniti mai apropiati. Mai mult de atat, vei avea sansa sa admiri toate acele frumuseti si peisaje minunate si te poti bucura de comunicarea fata in fata cu rudele tale apropiate.

Gandeste-te la cel mai potrivit loc in care ati putea merge cu totii. Sunt sigura ca si copiilor tai sau sotului ori sotiei tale le va placea aceasta idee minunata a ta. Astfel, le vei permite sa isi petreaca la fel de mult timp cum verisorii lor. Sa fii sigur ca dupa o asemenea vacanta la comun, te vei simti mai puternic si legaturile de familie se vor intari.

Incearca sa eviti situatiile dramatice in familie si certurile inutile. Este detul de greu sa iti imaginezi o familie perfecta, in cadrul careia relatiile dintre membri sunt ideale si nu exista deloc certuri si drama. Cred ca si familia ta face parte din aceasta categorie.

Unii frati si surori tind sa provoace certuri si neintelegri mai mereu in familia ta. Poate ca ai asistat la o cearta in familie de atatea ori. Insa de fiecare data cand incerci sa te implici in acea situatie problematica, alte rude apropiate iti devin ostile.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*