Cum alegi calculatorul second hand?

calculator
calculator

Calculatorul a devenit mai mult decat parte din viata noastra, incat nu este familie din Romania care sa nu detina un astfel de dispozitiv, incat piata IT este in continua dezvoltare si ofera din ce in ce mai multe modele ale calculatoarelor incat poti oricand si oriunde sa iti gasesti un calculator pentru tine.

Probabil ca tinerii sunt mai familiarizati cu tehnoilogia, pe cand generatia parintilor sau a bunicilor stiu prea putine despre aceste mijloace, incat daca alegem sa le facem o surpriza, putem oricand sa le achizitionam un calculator second hand pentru a tine legatura cu restul familiei.

Pentru a le cumpara bunicilor tai un calculator este esential sa tii cont de functionalitatea acestuia, incat poti sa optezi pentru un calculator fix, de tipul desktop, in care unitatea centrala, monitorul si mouse-ul asigura adaptarea la mediul tehnologic, incat bunicilor tai le va fi mai usor sa se obisnuiasca cu o tastatura mobila decat una incorporata.

Poti fi sigur ca binicii tai nu vor avea pretentii sa le cumperi un laptop performant, incat nu vor intelege niciodata terminologia pe care o vei folosi. Si mai mult de atat, ei nu vor avea nevoie de calculator la scoala sau in alte medii, incat sa se bazeze pe portabilitatea acestuia. Amplasarea intr-o camera cu acces la curent electric si la o retea de internet este mai mult decat suficient cand vine vorba de relatiile cu ceilalti membri ai familiei.

Desigur ca acestia nu vor avea nevoie de componente avansate sau de o placa video performanta, incat nu isi vor instala aplicatii de genul jocurilor sau al altor programe ce necesita un nivel de cunostinte informatice mai inalt. Este suficient ca acest calculator sa aiba o putere buna de raspuns, incat sa raspunda cerintelor noastre. Ce este important la un calculator este faptul ca nu trebuie niciodata sa iti faci griji de bateria acestuia, incat unitatea de baza asigura functionarea acestuia.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*