Cum sa creezi volum parului fin

Daca avem vreo problema cu parul, aceea este ca avem firul prea subtire sau prea rar. Toate ne dorim un par frumos, stralucitor, lung si de invidiat. Consistenta firului tau de par nu poate fi modificata foarte usor, avand in vedere ca podoaba capilara este mostenita genetic. Exista cateva produse cosmetice care te pot ajuta sa iti imbunatatesti structura firului de par si care il poate face sa arate mai frumos, mai sanatos si mai des. Iata care sunt acestea:

Pudra pentru volum

Pudra pentru volum este conceputa pentru a „mima” un par mai des si cu mai mult volum. Ea este recunoscuta de catre hair-stilisti sub numele de texturizator, este o pudra care se fixeaza pe toata suprafata corpului si confera senzatia unui parbogat cu firul gros. Se pulverizeaza la radacini dimineata, si este suficient incat sa creati senzatia de par des intreaga zi.

Booster-ul pentru radacini

Booster-ul este o solutie care se aplica la radacini, pe parul umed si se usuca cu feohnul pentru a o fixa in par. Aceasta solutie confera parului volum de la radacina pana la varfuri.

Lotiuni pentru ingrosarea firului de par

Parul cu fir subtire creaza senzatia unui par rar, lipsit de volum chiar daca este cret sau ondulat. Exsita lotiuni pentu ingrosarea firului de par, care cotnin mai multe ingrediente care imbraca fiecare fir de par, oferind o textura frumoasa si volum. Dupa utilizarea lotiunilor, parul va ramane flexibil si foarte usor de coafat.

Spray-ul pentru texturare

Acest tip de spray este conceput pentru patul fin cy scopul de a fixa, de a conferi volum si textura firului de par. Se pulverizeaza pe parul umed si se usuca cu feohnul pentru a se fixa foarte bine in firul de par.

Spary-ul cu solutie salina

Cand esti la mare, si iesi din apa, parul tau are o anumita textura: firul pare mai gros, iar parul mai bogat. Cu acest tip de spray vei obtine look-ul pe care il ai dupa ce ai iesit din mare.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*