Cum sa cureti casa

Stim cu totii in viata noastra vreun obsedat de curatenie care nu suporta sa vada nici un fir de praf pe mobila sau pe haine. Acestia au nevoie sa stie mereu ca totul este curat, dereticat, in regula si in ordine maxima, pentru ca altfel nu s-ar mai simti ei bine acolo, dar nici musafirii lor(asta presupun ei).

Asadar, pentru acele persoane obsedate de control si curatenie exista o serie de sfaturi de care ar trebui sa tina cont, asta daca nu deja o fac de ceva timp.

O solutie mai la indemana si mai practica este de a agata matura, farasul si mopul undeva intr-un dulap, eventual in dulaptul cu produse de curatat si alte asemenea lucruri necesare pastrarii unei curatenii perfecte in locuinta.

Acest fapt va ajuta la pastrarea acestor instrumente de curatare intr-o forma mai buna si le opreste de la a se deteriora si murdari mai tare, de la mucegai si indoire(in cazul maturii).

Fa din fierul tau de calcat deteriorat un intrument numai bun de calcat rufe. Daca fierul tau de calcat are pe suprafata sa asperitati care provoaca impedimente in calcatul hainelor si nu le mai netezeste cum trebuie, atunci ar cam trebui sa-ti pui semne de intrebare(insa nu stiu daca aceasta problema va aparea in cazul tau pentru ca tu esti un foarte mare obsedat de curatenie).

Asadar, pentru a face  suprafata de otel a fierului tau de calcat ca si noua, o poti trece peste sare si freca suprafata de sarea grunjoasa. Astfel, toate asperitatile si depunerile sau rugina de pe aceasta va disparea si vei avea din nou in instrument numai bun de netezit haine.

Foloseste o perie aspra de vase data prin detergent pentru a curata suprafetele lipicioase din si de pe dulapurile tale. Este o metoda mult mai rapida si mai functionala decat a folosi o periuta de dinti, care este prea mica si are perii prea moi pentru a reusi sa indeparteze mizeria.

1 Comment

  1. Nu doar ca trebuie sa fie curata, dar eu unul cel putin, nu suport sa vad ca ceva nu este in regula. Orice problema apare simt ca trebuie sa o rezolv pe loc, nu pot astepta alta zi. De asta mi-am si cumparat tot felul de unelte de pe tehnicbazar.ro si pot spune ca stau linistit in momentul de fata. Daca se iveste vreo problema o rezolv imediat

Leave a comment

Your email address will not be published.


*