Cum sa iti promovezi afacerea ca si fotograf de evenimente

fotograf

A avea propriul business din domeniul serviciilor de fotografiat si cel de filmare video pentru evenimente inseamna sa investesti si o suma de bani in publicitate, pentru a-ti asigura un flux continuu de clienti, chiar si atunci cand timpul nu permite evenimente de genul nuntilor si botezurilor.

Cei mai important pas cand te gandesti sa iti promovezi afacerea se refera la bani, la modlaitatea prin care iti faci publicitate si implicit la ceea ce inseamna sa iti atragi si sa iti cunosti clientela.

Unde faci publicitate serviciilor tale?

Intr-un ziar de anunturi local. Incepe prin a cumpara ziarul de duminica pentru a vedea ce evenimnete sunt la mare cautare si incearca sa te pliezi pe ceea ce concurentii au descris ca si activitate a serviciilor tale.

Fluturasi scrisi de mana si biletele publicitare.

Incorporeaza o strategie prin care sa iti descrii afacerea si serviciile in cateva cuvinte, pentru a atrage clientii si pentru a-ti face publicitate. Incearca sa te gandesti ca putini bani iti vor aduce mai multi. Distribuie aceste biletele in cutiile postale sau imparte cateva pe strada. Nu vei iesi cu nimic in pierdeca, decat cativa lei.

Foloseste internetul pentru a te promova.

Poate ca este cea mai buna sursa de a-ti pune la dispozitiile serviciile si de a te face cunoscut. Opteaza pentru site-uri cu anunturi gratuite sau pe retelele de socializare. Cu siguranta cineva iti va vizita pagina, portofoliu si te va suna pentru a-ti cere serviciile.

Roaga-i pe prieteni, pe colegi sau pe fostii clienti sa te recomande si altor persoane. Nu estima puterea referintelor din partea altora. Cu cat mai repede obtii un client careia ii vei furniza servicii de calitate, cu atat acesta te va recomanda si prietenilor.

Devino prieten cu furnizorii locali.

Fie ca este vorba despre o cofetarie, ca este vorba desre o agentie de taxiuri, incercati sa va imprieteniti si sa va faceti reclama unul celuilalt. Poate fi o buna sansa pentru a obtine rezultate vizibile in portofoliul de clienti.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*