Cum sa recuperezi contactele pierdute de pe iPhone

Ti-ai pierdut sau stricat iPhone-ul? Poate ca ai dat gres doar cu o actualizare a iOS-ului  si deodata toate contactele tale sunt pierdute. Probabil ca ti-ai petrecut ani intregi pentru a-ti consolida lista de contacte si deodata ai pierdut totul.

Am fost si eu in aceeasi situatie in care te afli poate acum si cunosc cat de frustrant poate sa fie acest lucru. Insa nu-ti fa griji, imi voi impartasi povestea cu tine si la fel si cum mi-am recuperat contactele pierdute de pe iPhone, prin urmarirea a catorva pasi simpli.

Motivele pentru care este posibil sa-ti fi pierdut contactele de pe iPhone

  1. Ai dat gres legat de actualizarea iOS-ului sau ai revenit din greseala la o versiune mai veche a acestuia. De exemplu, asta se poate intampla atunci cand vrei sa actualizezi iOS 7 la iOS 8 sau cand revii de la iOS 8 la iOS 7.
  2. iOS-ul a incetat sa mai functioneze pentru ca ai incercat sa iti decodezi smartphone-ul(jailbraking).
  3. Ti-ai pierdut sau ti-ai stricat iPhone-ul.
  4. Ai dat resetare la setarile din fabrica ale iPhone-ului tau si toate fisierele de pe telefon s-au sters deodata, incluzand lista de contacte.

Daca ti-ai pierdut contactele din telefon din cauza unui motiv mentionat mai sus, le poti recupera si reintroduce in telefon prin intermediul iTunes. De fiecare data cand iti vei sincroniza iPhone-ul cu iTunes, un sistem de rezerva, de recuperare va fi creat in mod automat.

Nu restaura tot sistemul cu iTunes pentru ca te vei pune intr-o situatie si mai rea decat cea in care te afli deja. Prin restaurarea unor fisiere prin intermediul iTunes vei risca sa pierzi toate fisierele care nu au fost salvate in cadrul ultimei restaurari.

Asta inseamna ca ai putea pierde fotografii, mesaje, filmulete sau alt tip de fisiere ce nu se regaseau pe telefon in momentul restaurarii. Baga de seama ca restaurarea va face sa revina totul inca din momentul in care aceasta a fost facuta.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*