Cum vor arata locurile de pasageri in avioane

loc

Privit de sus, un om care sta asezat pe un scaun seamana cu blocurile T din faimosul jov Tetris. Umerii stau in laturi, iar picioarele sunt intinse pe un culoar foarte ingust. Nu e cea mai eficienta piesa a jocului Tetris, un joc a carui scop este sa umpli locurile ramase libere cu anumite piese care se potrivesc, dar din fericire oamenii nu fac parte dintr-un joc video. Sau cel putin nu faceau, pana in prezent.

Zodiac Seats France vede acest lucru ca o oportunitate. Compania producatoare de scaune de avion, impreuna cu Organizatia Mondiala a Proprietatii Intelectuale- care este o companie ce incurajeaza activitatile de  creatie si promoveaza proprietatea intelectuala oriunde in lume- au dezvoltat o idee care poate fi un adevarat cosmar pentru cei mai multi calatori. Practic, ideea consta in a lua scaunul din mijloc- deja cel mai rau scaun din avion- si sa-l intoarca la 180 de grade, pentru a maximiza, in acest fel, spatiul din avion.

Vei observa ca, daca acest lucru se realizeaza, pasagerilor li se va suplimenta contactul vizual cu vecinii lor. De asemenea, nici pozitia mainilor nu va fi una foarte confortabila, deoarece exista sansa ca pasagerii, care nu se cunosc, sa se atinga. Nu e singurul lucru ciudat care se poate intampla, daca intr-adevar acest proiect chiar se pune pe picioare. De parca nu ar fi de ajuns ca un strain se se uite pe tot parcursul calatoriei la tine, acesta are posibilitatea sa te tina si de mana, iar in cazul in care ai de gand sa mergi la toaleta si apar unele turbulente, situatia ar putea deveni si mai ciudata decat pare.

Va deveni realitate?

Din fericire, cu toate ca exista aceasta idee, asta nu inseamna ca cei de la Zodiac Seats France chiar vor realiza asa ceva. Totusi, acest lucru inseamna ca cineva s-a gandit la aceasta idee, a primit aprobarea din cadrul companiei iar apoi proiectul a fost prezentat, pentru o aprobare bineinteles, catre o organizatie internationala, in ideea ca cineva chiar va sprijini acest proiect. Cel care a avut acesta idee se pare ca a ajuns destul de departe si si-a atins scopul, cu toate ca acesta ar insemna un adevarat chin pentru pasagerii unui avion.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*