De ce intotdeauna voi opta pentru termostate clasice

termostate clasice

Cred ca si tu ai auzit la un moment dat de termostatele ambientale, cat sunt de eficiente, dar si de achizitionate. In ultimul timp se pare ca din ce in ce mai multe persoane au inceput sa devina interesate de acele termostate clasice de la Salus Controls. Auzind in stanga si in dreapta de aceste dispozitive, am luat decizia de a ma informa si eu putin cu privire la acest subiect.

Asadar, am cerut parerea celor apropiati care aveau deja instalat un astfel de termostat, dar am si citit pe internet tot felul de informatii cu privire la modul in care acestea functioneaza. Asadar, in doar cateva zile mi-am dat seama ca intr-adevar am si eu nevoie de un astfel de obiect in apartamentul meu. Intotdeauna am avut impresia ca in casa mea e mereu o temperatura perfecta, insa totul s-a schimbat atunci cand am fost in vizita la un apropiat care detinea un astfel de termostat. La el acasa nu era nici prea cald si nici prea frig. As putea spune ca atunci am resimtit pentru prima data pe pielea mea ce inseamna sa fii inconjurat de o temperatura pur si simplu perfecta, care sa te faca sa te simti deosebit de confortabil si de relaxat.

Dat fiind faptul ca la mine acasa ba era prea racoare, ba prea cald, am luat decizia de a investi si eu in astfel de termostate clasice. Asadar, am comandat unul de la Salus Controls si l-am primit cu bratele deschise acasa.

  • Se instaleaza extrem de usor!

Fiind femeie singura, m-am gandit ca nu ma voi descurca in mod eficient sa il montez si sa il programez. Cu toate acestea, am aruncat vreo doua priviri peste carticica de instructiuni si am inceput sa invat cum functioneaza. De altfel, in doar cateva minute am inteles exact cum functioneaza si ce trebuie sa ii fac astfel incat sa ma multumeasca pe deplin.

  • Are un design extrem de placut.

Cu toate ca e vorba de un dispozitiv ce doar controleaza temperatura din interior in functie de preferintele posesorului, are si un design deosebit de placut. Eu am optat pentru unul de culoare neagra pentru ca mi s-a parut ca se incadreaza mult mai bine in decor.

De altfel, indiferent care este stilul interiorului tau, cu certitudine aceste termostate ambientale se vor incadra perfect in decor.

  • Il pot programa de la mare distanta de casa!

Cat de mult avanseaza tehnologia din ziua de azi! Spre surprinderea mea, termostatul pe care l-am achizitionat poate fi controlat chiar si de la mii de kilometri distanta. Atat timp cat am telefonul, laptopul sau tableta la mine si sunt conectate la internet, am ocazia sa il opresc, sa il pornesc sau sa ii fac anumite modificari la setari.

Datorita acestui lucru am reusit iarna trecuta sa fac o serie de economii uriase. De fiecare data cand plec intr-un city break sau la serviciu, il opresc, iar cand sunt pe punctul de a ma intoarce acasa il repornesc pentru a fi primita cu temperatura dorita.

Asadar, chiar merita sa investesti intr-un termostat clasic, avand in vedere cat de mult te ajuta nu doar pe plan financiar, cat si din punct de vedere al gradului de confort oferit.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*