De ce nu slabesti cand mergi la sala?

Ai observat ca ai inceput sa pui kilograme in plus. Nu iti doresti acest lucru si consulti un nutritionist care te invatata ce trebuie sa faci pentru a scapa de kilograme. Iti va recomanda un anumit regim alimentar in combinatie cu sport. Sportul este foarte important in cazul in care iti doresti sa scapi de kilogramele in plus, si nu numai. Ni se recomanda sa facem sport, indiferent ca vrem sa slabim, sau vrem sa ingrasam. Sportul este indicat in orice situatie si ne poate ajuta sa combatem sedentarismul si sa avem un stil de viata cat mai sanatos. Dar ce faci in momentul in care realizezi ca oricat de mult sport ai face, nu ai randamente? Sa spunem ca mergi la sala de fitness pentru a scapa de kilogramele in plus, si observi ca oricat de mult sport ai face, nu reusesti sa dai randament. Iata cateva greseli, pe care este posibil sa le faci si tu atunci cand mergi la sala de fitness:

  • Unul dintre principalele motive pentru care nu reusesti sa ai rezultate, este faptul ca nu te incalzesti suficient. Probabil, consideri ca daca faci cateva miscari lejere, este ca si cum ai terminat incalzirea, si poti trece la treaba. Incalzirea ar trebui sa cuprinda cateva rotiri de trunchi, fandari sau alergarea la banda. De obicei alergarea la banda inaintea antrenamentului nu este cea mai buna incalzire. Insa alergarea pe banda nu inseamna sa mergi 10 sau 15 minute ci inseamna sa incepi prin mers, si sa continui prin alergat, la nivele din ce in ce mai grele. Incearca sa faci incalzirea asa cum trebuie si nu incerca sa scurtezi timpul, pacalindu-te tocmai pe tine.
  • Nu lucra doar la aparate! Sa lucrezi doar la aparate este un stil pe care ar trebui sa il adopte doar incepatoarele. Din moment ce ai o anumita conditie fizica, ar trebuie sa incepi sa faci si alte exercitii fizice.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*