De stiut despre epilarea cu ceara

epilare ceara
epilare ceara

Urmareste-ti dieta. Daca esti sensibila la anumite alimente din dieta pe care o tii, cum ar fi cele care iti cauzeaza crampe sau gaze, evita acele mancaruri timp de cateva zile ianinte de programarea la epilatul cu ceara pentru a evita orice reactii stanjenitoare ale corpului. Fii de ajutor.

Pentru cele mai bune rezultate in legatura cu tratamentele cu ceara la cald, va trebui sa te astepti sa trebuiasca sa te muti in anumite pozitii diferite, sa iti tii pielea intinsa si astfel sa asisti intreg procedeul eliminarii parului cu ceara. Daca esti de acord sa faci acest lucru, epilarea cu ceara va ajunge  sa dureze mult mai putin si va  fi mai scurta, dar vei avea parte si de cele mai bune rezultate.

Lasa si bacsis. Bacsisul ar trebui acordat pentru tot felul de servicii exceptionale, inclusiv dupa un tratament cu ceara oarecum sensibil si precaut. In jur de 10-20 %  este acceptabil cand vine vorba despre a laa ceva banuti si tu ii poti da direct celui care s-a ocupat de tine sau o poti adauga costului procedurii.

Daca planuiesti  sa mergi la niste cursuri de beauty pentru a invata diferite tratamente, inclusiv epilatul cu ceara, ar trebui sa fii constienta de eticheta acstui tip de epilare pe care fiecare profesionist ar trebuis a o acorde catre clientii sai. Permite intimitatea. Mereu acordatimp clientilor sa se schimbe sau sa se dezbrace de haine in privat daca trebuie indepartate pentru un anumit tratament.

Dupa cateva minute, bate usor la usa pentru a-l anunta de prezenta ta si pentru a observa daca acesta este gata sa inceapa tratamentul. Bucurate de conversatie. Este perfect acceptabil sa vorbesti in timpul procedeului de epilare cu ceara, insa lasa-ti clientul sa initieze si sa controleze conversatia. Acesta sar putea sa-ti adreseze intrebari legate de procedura sau va prefera sa discute alte subiecte in afara acesteia.

1 Comment

  1. Nu am incercat niciodata epilarea cu ceara. Mi se pare prea dureroasa, mai ales cea cu ceara calda.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*