Depozitarea accesoriilor

depozitare accesorii
depozitare accesorii

Daca esti un mare fan al accesoriilor la moda, exista probabilitatea sa ai nevoie de ajutor in aranjarea si organizarea colectiei imense de asemenea lucruri in locuinta ta. Din fericire, exista o gramada de produse disponibile care te pot ajuta sa faci aceasta treaba mult mai simplu si mai rapid.

Organizatorul pentru accesorii si pentru lucrurile din geanta este desemnat sa atarne pe usa si sa-ti asigure o modalitate de a-ti mentine bijuteriile si accesoriile din geanta cat mai bine organizate si sa le ia din calea ta. Este o optiune doi in unu care nu iti va necesita cine stie ce spatiu pe pereti, in sertare sau in dulapuri, insa vei avea nevoie de spatele usii pentru a agata un asemenea mare ajutor. Sectiunea de bijuterii este grozava pentru depozitarea cerceilor, acelor de par si a bratarilor, cu toate ca deisgnul sau nu este ideal pentru lantisoare, coliere, pe care mai degraba le-ai atarna undeva.

  • Un asemenea organizator pentru bijuterii poate avea jumatate de metru lungime si o latime de 30 de milimetri.
  • Buzunarele acestui organizator si asa zisele spatii de stocare a accesoriilor sunt transparente astfel incat sa vezi exact ce ai pus acolo.
  • Exista in jur de 24 de mici buzunare sau spatii de stocare pentru bijuterii si accesorii mici, cateva astfel de buzunare pentru lucrurile putin mai mari sichiar pentru esarfe si cateva buzunare pentru gentile mici de mana sau pentru asa zisele genti-plic.

Daca iti place ideea unui organizator pentru accesorii de agatat pe usa dulapului, dar mai degraba ai stoca bijuteriile in alta parte, o optiune astfel te poate ajuta sa te folosesti de si-asa neutilizatul spatiu din dulap pentru a-ti tine papucii si posetele de mana bine organizate si numai bine depozitate. Vine intr-o aceeasi marime ca si organizatorul de accesorii descris mai sus, insa acesta dispune de buzunare mult mai mari si mai rezistente, si de asemenea si mai putine.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*