Dragoste de dimineata

rasarit de iubire

Dragostea este unul din cele mai pure sentimente pe care le poseda o fiinta umana, in masura in care se simt confortabili in prezenta unei alte persoane de sex opus, se simt mandri de ceea ce au de oferit, dar si de cele mai multe actiuni si activitati care le aduc putina fericire in viata.

Dragostea de dimineata este probabil unul din cele mai placute momente dintr-o relatie de cuplu, pentru ca nimic nu se compara cu senzatia de a te trezi dimineata langa cineva pe jumatate somnoros, sa ii privesti chipul celui de langa tine atunci cand viseaza.

Un sentiment care nu se compara cu nici altul este si acela de a lenevi langa partenerul de viata, de a te cuprinde in bratele sale si de a-ti spune cele mai calde cuvinte in masura in care le simte. Poate ca unii considera deja o obisnuinta sa se trezeasca langa cineva dimineata de dimineata, iar pentru altii este un moment de implicare, un moment unic in care se infiripa si se inmultesc emotiile si fluturii unei iubiri.

Dragostea poate veni intr-o multime de forme, dar cea pentru partenerul de viata este cu totul si cu totul speciala si implica cele mai profunde sentimente, cele mai curate ganduri si cele mai curate zambete. Dimineata este un nou inceput si automat un nou timp pentru a-l iubi pe cel de langa tine, pentru a-i privi calitatile si pentru a-i multumi ca este alaturi de tine si te ocroteste cum stie mai bine.

Dimineata cand rasare soarele poate fi un moment in care cuplul invata cum sa ia de la soare gingasie, cum sa ia frumusete, naturalete si cum sa exploreze si sa incante o lume intreaga prin simpla prezenta. Prezenta celui drag trebuie sa fie asemanata cu prezenta soarelui pe un cer lin si frumos, cu a lunii de seara, care straluceste asemenea unei dragoste adevarate.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*