Exista idei de milioane?

idei

Companiile mari ca Apple, site-uri de succes ca Facebook sau Google au un singur lucru in comun: au la baza o idee de un milion de dolari. Intrebarea mare este: de unde le-a venit oamenilor astfel de idei? Raspunsul consta in spontaneitate si putin noroc. Iata cateva metode si tehnici de succes pe care cei mai multe afaceristi le folosesc pentru a avea idei de milioane.

Cu cat ai mai multe idei, cu atat exista sanse mai mari sa dai nastere la o idee de milioane

Totusi, vei fi pus in fata esecului. Toate ideile care nu dau roade sunt niste piedici in calea ta catre ideea in valoare de milioane de dolari. Exista posibilitatea sa cazi de mai multe ori pana sa ajungi undeva sus. Indiferent de cat de multe greseli faci sau cat de incet progresezi, te afli cu mult inaintea celor care nici macar nu incearca. De multe ori, exista sansa de esec, insa o usa inchisa inseamna ca alta se va deschide. Nu te lasa prea afectat de un esec pentru ca ai putea pierde alte oportunitati care apar in viata ta.

Informeaza-te. Poate ca prietenii tai vor rade de tine din cauza faptului ca petreci foarte mult timp citind carti sau blog-uri, dar vei descoperi ca acest lucru este in avantajul tau. Cititul iti dezvolta gandirea, si vei afla ca sunt o multime de idei „scumpe” care se invart in jurul tau, asteptand sa fie descoperite.

In sfarsit, daca ti-a venit o idee si doresti sa deschizi o afacere, ai face bine sa te asiguri cum merg lucrurile in domeniul pe care l-ai ales. Hotii jefuiesc bancile pentru ca stiu ca acolo este „casa” banilor. Inainte sa te atasezi de ideea unei afaceri, fa putina cercetare inainte. Asigura-te ca ideea pe care o ai iti va aduce bani si daca exista cere pe piata a domeniului in care doresti sa te dezvolti.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*