Expertul tau in instalatii

sisteme electrice
sisteme electrice

Orice cladire mai extinsa ca spatiu sau care are un spatiu mai redus are nevoie in primul rand de niste instalatii specifice bunei functionari de dupa a acesteia. Fiecare imobil si locuinta aflata in stadiul de constructie finalizat are nevoie de un sistem de instalatii sanitare, de incalzire si poate si de ventilare-climatizare, asta daca este un spatiu comercial imens care necesita o aerisirea adecvata pentru mentinerea marfurilor acolo sau pentru o activitate comerciala sau industriala cat mai profi.

Ca sa iti incepi activitatea asa cum  trebuie in cadrul unei cladiri industriale sau ca sa iti incepi traiul asa cum se cuvine in cadrul locuintei tale proaspat construite, trebuie sa te ocupi si de partea tehnica a initierii proiectelor imobiliare. Compania de proiectare de instalatii diferite  si de consultanta in acest domeniu expertinstalatii.ro iti poate oferi toate aceste servicii si produse de care ai nevoie atat pentru scopurile tale personale, cat si profesionale la preturi calitative.

Aceasta companie de instalatii ofera servicii de calitate atat in domeniul instalatiilor electrice, cat si in domeniul instalatiilor sanitare, de incalzire si de climatizare si de ventilare. Cu o mare atentie acordata detaliilor, responsabilitatea pentru finalizarea proiectelor la timp si preturile corecte sunt cateva dintre aspectele care dau serviciilor firmei calitatea sa recunoscuta pe plan national.

Aceasta ofera servicii bazate pe instalarea, modernizarea si diagnosticarea problemelor avute de catre clienti in cadrul imobilelor aflate in faza de proiectare. De asemenea, se ofera si interventii de urgenta pentru reparatiile daunelor electrice.

In domeniul instalatiilor electrice, aceasta companie de instalatii ofera urmatoarele servicii profesionale si calitative:

  • Proiectarea si executarea circuitelor electrice de interior pentru constructiile civile si industriale;
  • Ramificari in aer liber si subterane de tensiune nominala 0,4 kV;
  • Proiectarea si executarea ramificarilor de circuite electrice in aer liber si in subteran la o tensiune nominala intre 0,4 kV-20 kV;
  • Executarea si modificarea instalatiilor electrice de interior pentru reducerea pericolului de electrocutare;
  • Imbunatatirea instalatiilor electrice, modificarea si inlocuirea acestora in cadrul apartamentelor si a spatiilor comerciale;
  • Extinderea instalatiilor electrice deja existente si proiectarea ideilor de proiect luate in considerare;
  • Crearea de sisteme eficiente de iluminare in interior si in exterior prin modificarea retelei electrice sau a spatiului;
  • Proiectarea de instalatii electrice pentru spatiile industriale si civile;
  • Verificarea periodica a instalatiilor electrice cum ar fi: cabluri, intrerupatoare, panouri electrice, sigurante si alte piese electrice;
  • Verificari speciale pentru imbunatatirea securitatii impotriva electrocutarii accidentale, a daunelor sistemului electric sau a incendiilor accidentale cauzate de pe urma stricaciunilor electrice.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*