Femeia modernă merge la salon când își dorește ea, iar Stailer o ajută!

Satiler

În urmă cu câțiva ani, să fi mers la salon era o zi în care chiar îți permiteai să te răsfeți. Saloanele de hair and beauty erau puține, serviciile de acest gen pe măsură de puține și cam scumpe pentru bugetul unei femei de clasă medie. Se crease un adevărat ritual asociat cu mersul la salon și anume era privit ca și când trebuia să urmeze ceva important în viața unei femei încât să aibă nevoie de mâna unui expert pentru coafura sa, pentru look-ul său.

Acum însă, să mergi la salon este aproape la ordinea de zi. Îți faci programari la salonul Nuage din Cluj în câteva click-uri. Serviciile sunt și ele mai accesibile, iar lista acestora este ceva mai lungă. Iar dacă ești printre acele femei care nu au răbdare să caute un salon, Stailer te ajută să faci totul mai rapid și mai ușor.

Ce este Stailer și cum te ajută

Vorbim despre un portal care înglobează mare parte din saloanele dintr-un oraș. Deocamdată este disponibil pentru orașe precum Iași, Oradea, București, Timișoara și Cluj. Poate că în curând un public mai larg se va putea bucura de tot ce înseamnă acest portal.

Concret, oricine accesează această pagină poate sorta mai rapid ca oricând lista de saloane disponibile. Un filtru activ ce îi întâmpină încă de la bun început când intră pe site este cel care face alegerile mai ușoare.

Intri, setezi data și ora, alegi ce tip de serviciu îți dorești și instant vezi lista saloanelor de manichiura si pedichiura din Cluj sau din orașul stabilit de tine. Tot aici poți merge și mai departe cu stabilirea unei programări. Astfel, alegi salonul și după ce vezi toate detaliile de interes acolo poți alege să te programezi.

Totul este online

Programarea stabilită nu mai implică să discuți cu cineva de la salon, să stai la telefon și să găsești loc liber. Într-un mod cât se poate de simplu și de rapid poți programa totul online, fără teama că programarea ta s-ar putea suprapune cu alta.

Primești și link de confirmare că totul este rezolvat. Mai mult decât atât, dacă alegi să îți faci un cont aici, ai posibilitatea de a realiza și niște setări care să te ajute mai mult să îți gestionezi programările, de mare ajutor în organizarea unei zile. Concret, poți seta spre exemplu remindere și acestea vor presupune un sms primit cu ceva timp înainte de o programare. Că tot ești cu telefonul în mână destul de mult timp, vei fi anunțat cum nu se poate mai practic că ai o programare de onorat.

Și dacă te gândești care este prețul pentru asta, ei bine nu există așa ceva. Totul este gratuit, fie că alegi să te înscrii aici, să îți faci cont sau nu, fie că te programezi o singură dată sau de mai multe ori pe luna.

Află cum îți poți ușura viața atunci când vine vorba de programări la salon. În pagina oficială ai și suport online dacă este cazul.

Contact: support@stailer.ro

Leave a comment

Your email address will not be published.


*