Femeile si prejudecatile barbatilor

femeile si prejudecatile barbatilor
femeile si prejudecatile barbatilor

Barbatii sunt cunoscuti pentru faptul ca sunt niste creaturi vizuale. De aceea ne petrecem aproape 2 ore pe zi in fata oglinzii si purtam acele rochite roz, tocuri foarte inalte si ne machiem cat mai potrivit si atragator. Da, cateodata iubim si noi sa facem acest lucru si poate ca exageram cu timpul, insa ne place mai mult cand purtam niste blugi, tricou si balerini, si mai ales parul prins intr-o coada de cal simpla. Ne simtim mult mai confortabil si nu este nevoie sa impresionam pe nimeni, insa cand dorim acest lucru, se intampla din cauza asteptarilor celuilalt.

Femeile sunt sexul slab. Femeile sunt cu siguranta sexul mai slab, insa trec prin problemele vietii cu o mai mare usurinta si fara sa se planga prea mult. Acestea au o putere de vointa mai mare, o sanatate mentala mai puternica si o rezistenta mai mare la durere.

Femeile sunt mul mai putin afectate de rezistenta la foame si la sete, la scaderile de temperatura si la radiatiile UV. Mai mult de atat, femeile sunt mult mai rezistente la bolile infectioase si la anomaliile din timpul dezvoltarii prenatale a faului in burta. Acesta este de fapt principalul motiv pentru care cei care mor mai repede sunt barbatii iar cele care traiesc mai mult sunt femeile.

Femeile au stabilit monogamia. Ideea este ca barbatii sunt mult mai intereati de partea fizica a unei relatii, in timp ce femeile au nevoie de o legatura emotionala mai mare. De aceea se crede ca femeile au o problema mai mare cu monogamia decat barbatii. Dintr-un punct de vedere al evolutiei, poligamia este un aspect mult mai convenabil si mai benefic pentru femei. In relatiile poligamice, femeile pot alege cel mai de succes, cel mai puternic, atractiv si sanatos barbat care le poate garanta si o securitate materiala si financiara.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*