Filme minunate

filme minunate
filme minunate

Filmul „Easy A” are anumite similaritati cu filmul „The Scarlet Letter”. Fara indoiala, cei care citesc vor aprecia cu siguranta acest film. „Easy A” ne dezvaluie efectele negative ale minciunilor spuse de oameni asupra vietilor noastre.

In acest film, o putem observa pe Emma Stone in anii ei de tinerete. Fata este dornica de a fi populara in cadrul scolii la care merge si nimic nu o poate impiedica sa-si atinga acest vis. Drept rezultat, ea minte pe toata lumea din jurul ei. Filmul ne ajuta sa intelegem ca fiecare minciuna poate duce la mari probleme in viata, mai tarziu.

Toate sterotipurile sunt date la o parte in filmul „The Breakfast Club”. In acest film, ne este dezvaluita povestea unor tineri adolescenti condamnati la detentie. La o prima vedere, acestia par foarte diferiti, insa apoi acestia incep sa apara foarte asemanatori in ochii altora.

Ai vrea sa vezi un film clasic cu nume mari ale scenei? Acest film este foarte potrivit pentru tine, atunci! Pregateste-te sa ai parte de o gramada de distractie si sa razi cu gura pana la urechi. In ciuda catorva scene prostesti in acest film, este de fapt foarte amuzant si interactiv, mai ales daca vrei sa revii la perioada tineretii sau a vietii de adolescent, atunci cand mergeai la liceu.

A viziona unul dintre astfel de filme speciale pentru tineri si cu tineri nu poate decat sa te relaxeze, sa iti faca timpul liber mai frumos si de ce nu sa te si invete cate ceva. Ai vrea sa vezi unul dintre aceste filme? Nu se poate sa nu-ti placa unul dintre aceste filme frumoase si sa nu-ti faca placere sa te uiti din cand in cand la unul dintre aceste filme care iti pot aduce zambetul pe buze si numai amintiri frumoase.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*