Idei pentru petrecerea de nunta in stil Hollywood

petrecere nunta Hollywood
petrecere nunta Hollywood

Nuntile sunt mereu niste momente minunate, referitoare la fericire, veselie, iubire si saruturi, insa o nunta de succes necesita niste planificari facute din timp si cat mai adecvate pentru tema care se doreste pentru petrecere.

Daca esti sigur ca tema ta de nunta va fi „Hollywood”, atunci ar trebui sa organizezi si sa pui la cale ceva la care nu se asteapta lumea, ceva suprinzator si foarte chic in acelasi timp, ceva stralucitor si plin de eleganta. Uite cateva idei care te-ar putea ajuta in acest sens:

Aduna-ti oaspetii in jur si socializati

Este nunta ta cu alesul inimii si de aceea ar trebui sa fie doar despre voi, insa la fel de bine trebuie sa se simta si sa fie bagati in seama si  invitatii vostri dragi pe care ii pretuiti si vreti sa aiba parte de niste momente minunate si memorabile.

Treci pe la fiecare dintre acestia, vorbeste cu ei, fa-i sa se simta bagati in seama si importanti si roaga fotograful de nunta sa va faca poze spontane sau chiar planificate.

Daca petrecerea se tine undeva in timpul zilei in exterior, intr-un cort sau este aranjata special in totalitate pe o pajiste sau intr-un spatiu special amenajat, indeamna-ti invitatii sa se bucure de vreme si de atmosfera si danseaza printre ei, cu ei, si bucurati-va impreuna.

Artificii din plin pentru o seara fastuoasa

Pentru ca artificiile si jocurile de artificii nu sunt o posibilitate pentru fiecare petrecere de nunta sau in orice locatie, daca a voastra tema de nunta este „Hollywood”, atunci cu siguranta focurile de articii de aici nu pot lipsi. Pentru a inviora atmosfera si pentru a-i da fast si stralucire, invita-ti oaspetii si pe cei dragi in afara localului in care se tine petrecerea de nunta si spune-le ca ii asteapta o surpriza de proportii.

Alege un local in cadrul caruia focurile de artificii sa fie permise si sa se poata aranja o ploaie de stele sau adevarate jocuri de artificii minunate care sa fie de senzatie pentru intregul eveniment si care sa celebreze frumosul eveniment si decizia luata de tinerii miri. Va fi ceva mai altfel si toate lumea va fi surprinsa placut si se va bucura, insa cel mai frumos ar fi sa toastati cu totii in timpul desfasurarii show-urilor de artificii.

Muzica oldie, but goldie

Chiar daca muzica mai veche este mai putin cunoscuta de foarte multa lume in zilele noastre, o tema ca „Hollywood” pentru petrecerea de nunta trebuie sa cuprinda si un astfel de lucru. Muzica oldie, but goldie care reiese parca din filmele vechi si elegante din clasica America, ar trebui sa invite pe toata lumea la dans si sa faca pe toata lumea sa se miste cat mai rafinat si mai elegant pe ringul de dans.

Binenteles, primul dans demonstrativ si specific va trebui sa fie intreprins de catre perechea de miri, care sa dea tonul printr-un dans special si pregatit in prealabil. Cu toate ca muzica mai veche ar trebui sa primeze, nu ezita sa compui alaturi de Dj sau de formatie si un playlist cu muzica diversa pe toate gusturile, dar care sa se incadreze in tiparele petrecerii.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*