Ingrijirea pielii in anotimpul rece

ingrijire iarna
ingrijire iarna

Uita-te dupa lotiuni si creme care sa hidrateze pielea pentru ca pe timp de iarna aceasta se poate usca destul de repede. Si nu este suficient ca doar cremele de fata, de zi si de noapte sa contina uleiuri hidratante, ci de asemenea si fondul de ten sau bazele de fond de ten trebuie sa fie hidratante ca sa actioneze ca un strat protector impotriva vremii reci de afara.

Cremele hidratante bazate pe apa isi vor face efectul, dar acesta va trece in cateva minute mai ales pe vremea uscata din timpul iernii. Vei avea nevoie de ceva mult mai puternic care chiar sa iti mentina umiditatea in piele pentru a o mentine hidratata. Uita-te dupa un bun produs pentru piele care sa contina cel putin 80% ulei. Exista atat de multe loriuni si creme hidratante pe piata acum incat nu vei avea nici o problema in a gasi cel mai bun produs pentru pielea ta.

Protejeaza-ti si buzele. Buzele tale vor avea nevoie de o ingrijire speciala in timpul lunilor racoroase de iarna, astfel incat nu uita sa folosesti ceva si pentru a le hidrata pe ele in timp ce iti protejezi fata si corpul. Ar trebui sa cauti un balsam de buze cu factor de protectie solar de cel putin 15 pentru a preveni uscarea si craparea acestora. Crema sau balsamul multifunctional poate fi de asemenea un aliat al tau pentru niste buze frumoase, hidratate pe timp de iarna.

Ai grija de intregul tau corp. Este atat de tentant sa te axezi doar pe ten si pe maini in ceea ce priveste ingrijirea pe timp de iarna, de vreme ce acestea sunt zonele cele mai afectate. Insa, si pielea de pe intreaga suprafata a corpului tau va avea nevoie de hidratare pe timpul lunilor de iarna, astfel incat asigura-te ca o vei hidrata in fiecare zi. A-ti cremui tot corpul in fiecare zi este cheia catre un corp minunat.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*