Intalniri romantice pe timp de noapte

intalnire noaptea
intalnire noaptea

Cina de la miezul noptii. Intalnirea stereotip consta intr-o cina si un film sau invers mai degraba, insa nu trebuie sa se intamle chiar asa si la tine. Cina nu trebuie sa aiba loc la o anumita ora conventionala, ci poate lua loc si la ora 12 noaptea. Ceea ce este si mai grozav in a lua cina in oras la ora 12 este faptul ca mancarurile servite sunt mai usoare si de obicei este mai putina lume, deci veti avea parte de conversatia intima mult dorita. Impartiti un milkshake sau o sticla de vin bun si discutati despre ceea ce doriti voi in timp ce savurati mancarea gata preparata.

Apus romantic. Ce metoda mai buna de a sfarsi o zi frumoasa ar putea fi decat o intalnire cu iubitul sau iubita la apusul soarelui? Dar ce poate fi si mai dragut si mai subtil decat a merge dimineata devreme pe plaja sau pe un camp sau deal inverzit si inflorit pentru a putea prinde rasaritul la timp? Nimic!

In functie de momentul anului, va trebui sa te imbraci un pic mai bine in oricare dintre aceste doua situatii sau sa-ti iei ceva cu tine de luat pe deasupra pentru ca atat seara, cat si dimineata devreme se lasa rece. Cauta cele mai bune locatii din orasul sau localitatea in care stai si mergeti sa priviti rasaritul sau apusul impreuna. Exista multe dealuri sau zone mai inalte din care poti avea o priveliste fenomenala, daca esti noroc.

Lounge. Un bar sau un local poate fi vazut drept un loc ideal de a intalni oameni noi si de a te conecta  cu noi interese romantice. Acestea pot sa fie sau nu locurile ideale de a intalni oameni noi si de a merge la o intalnire romantica. Drept alternativa, cauta mai degraba niste locuri relaxante si lounge-uri din zona in care stai. Muzica tinde sa fie mai usoara si mai linistita iar atmosfera mult mai romantica.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*