Intalniri sigure

intalniri sigure
intalniri sigure

Unul dintre cele mai importante  sfaturi pentru a fi in siguranta pe durata intalnirilor romantice este de a avea incredere in instinctele tale. Daca ai parte de un sentiment ciudat in timpul unei intalniri sau chiar daca se intampla acest lucru cand vorbsti pur si simplu cu respectiovul sau respectiva la telefon, acesta este cel mai probabil un semn bun cum ca nu ar mai trebui sa te intalnesti cu acea persoana.

Cu toate ca a te intalni cu persoana cu care vorbesti de ceva timp la tine acasa si trebuie sa vina cu msina dupa tine suna a un gest foarte cavaleresc, a permite cuiva sa iti controleze abilitatea de a te duce acasa atunci cand vrea poate fi unmare dezavantaj pentru tine.

De aceea, se recomamda atat femeilor, cat si barbatilor sa fie pe faza si sa isi foloseasca propria masina atunci cand este vorba despre o prima intalnire sau pur si simplu transportul public. In acest fel, esti liber sa pleci de la acea intalnire daca iti doresti, fara a trebui sa te ingrijorezi despre faptul ca va trebui sa te duca acasa acel cineva sau sa duci tu pe cineva acasa.

Primele cateva intalniri cu o noua persoana  ar trebui sa se intample in locurile publice  cu o multime de oameni in jur. Se spune ca o intalnire intr-un spatiu public este o parte importanta a unei intalniri reusite, dar mai ales sigure, mai ales atunci cand te intalnesti cu cineva pentru prima data.

Spatiul public poate sa nu fie prea romantic sau prea intim, insa pana cand nu vei ajunge sa cunosti pe cineva foarte bine incat sa te increzi in acea persoana, este mai bine sa faci acest lucru.

Ramai reaz si  nu consuma prea mult (sau deloc) alcool. Site-urile populare de intalniri sfatuiesc oamenii sa ramana treji si constienti in carul primelor intalniri cu persoane necunoscute. In timp ce este normal ca alcoolul sa te relaxeze un pic, poate sa te faca de asemenea sa nu mai gandesti logic si sa iei decizii proaste.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*