Intrebari pe care sa i le pui la prima intalnire

De obicei primele intalniri sunt decisive pentru orice relatie. Cu ocazia primelor intalniri il poti cunoaste cat mai bine. De aceea este important sa il intrebi cateva lucruri pentru a afla niste informatii despre el.

Prima intrebare pe care i-o poti pune este legata de cea mai influenta persoana din viata lui. Intreaba-l cine a fost aceasta. Cu siguranta din acest raspuns poti afla cat mai multe informatii despre el. Daca iti va arspunde ca cea mai influenta persoana din viata lui a fost unul dintre parinti atunci vei sti ca isi iubeste si isi respecta familia.

Daca va vorbi despre o persoana care l-a influentat cu privire la alegerea carierei sale vei sti ca acest lucru conteaza foarte mult pentru el.

O alta intrebare pe care i-o poti adresa este legata de ce lucruri ii plac. Dupa acest raspuns vei realiza daca aveti lucruri comune impreuna si daca relatia voastra poate fi compatibila. Daca are ii plac aceleasi activitati ca si tine atunci este super.

De asemenea intreaba-l despre prietenul lui cel mai bun. Cu siguranata va incepe sa iti povesteasca o gramada de lucruri. Si vei trage singura concluziile. Mai ales daca iti va spune ca are un prieten inca din copilarie atunci vei putea observa ca este un tip sincer si loial.

O alta intrebare pe care i-o poti adresa este cum ar arata o zi perfecta pentru el. Cu siguranta esti curioasa sa auzi un raspuns din partea lui. Daca spune ca o zi e perfecta stand cu prietenii lui la bere si la footbal atunci ar trebui sa te puna pe ganduri. Daca obeservi ca incearca sa te puna si pe tine in planurile lui atunci chiar te poti gandi la o relatie cu el. Este dragut daca se gandeste la voi, chiar daca inca nu stie multe lucruri despre tine.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*