Locuri ingozitoare de pe Pamant

case bantuite
case bantuite

Exsta locuri pe aceasta planeta care sunt cu mult mai ciudate decat orice alt peisaj extraterestu pe care ni l-am fi imaginat vreodata. Locuri care iti pot face pielea sa se infioare. Locuri care iti pot induce paranoia si o respiratie grea si sacadata, inainte ca orice altceva sa se poata intampla.

Locuri intunecate, cu scari prafuite sau alunecoase din vechi castele sau case bantuite. Locuri vechi si bantuite din aziluri si tunele infricosatoare. Cateodata, curiozitatea noastra face ceea ce trebuie din nou la inceput, apoi este acoperita de faptul ca nici un om vreodata nu vrea sa aiba de-a face in mod benevol cu teroarea absoluta.

Auzim tipate in noapte, pasi pe hol. Vedem umbre bantuind zarea si ceata luand forma a ceva foarte putin familiar. Respiram greu, ne rugam, si pasim incet de teama sa nu deranjam ceva. Tipam, injuram si o luam la fuga. Unele spirite sunt misterioase, altele violente, si cu toatele sunt terifiante. De ce continuam sa investigam asemenea locuri de groaza? De ce am prefera sa ne petrecem noptile de unii singuri in asemenea locuri spooky daca nu de placerea groazei?

Riddle House din Palm Beach County, Florida, a fosr original un salon funerar. Aceasta casa victoriana a fost demontata si reconstruita in Yesteryear Village pe campurile Floridei de Sud. In anul 1920, casa a devit proprietatea privata a lui Kar Riddle.  Joseph, unul dintre fostii angajati ai lui Riddle, s-a sinucis spanzurandu-se  in mansarda casei.

Joseph, din nu stiu care motiv, uraste barbatii si isi afiseaza aceasta ura a sa prin atacarea barbatilor care intra in mansarda. Un barbat a trebuit sa se fereasca de o grinda aruncata spre capul sau, iar de atunci barbatilor nu le mai este permis sa urce in podul casei. Si alte parti din casa sunt bantuite de asemenea, cu piesele de mobilier fiind frecvent mutate.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*