Lucruri care ii excita pe barbati

Multi barbati nu au curajul sa spuna lucrurile care ii excita. Dar uneori prin simplele postari pe care le fac pe facebook, putem afla chiar singure.

In primul rand barbati sunt total incitati de limbajul indraznet in pat. Orice barbat adora sa i se sopteasca cateva lucruri picante la ureche. Insa nu este cazul sa se ajunga la un limbaj vulgar. S-ar putea ca limbajul vulgar sa il dezguste total.

Barbatii sunt excitati si de femeile sportive. Nu este suficient sa ai un corp atletic ci trebuie sa ii arati cum stii sa faci tu sport. Cu siguranta il va excita maxim sa te vada cum faci sport.

De asemnea sa il musti cate un pic de buze nu strica. Bine nu este cazul sa exagerezi. Poti condimenta putin relatia din pat in acest fel.

Si manuirea cutitului ii excita pe barbati. Dar bineinteles in bucatarie mai ales cand gatesc. Barbatii adora si femeile care suporta bauturile alcoolice.  Bineinteles nu suporta femeile in stare de ebrietate, dar sunt incantate de femeile care pot sa bea tarie cu usurinta.

Si felul in care razi s-ar putea sa il incite. Asa ca nu te opri din ras atunci cand chiar este cazul. De asemenea barbatii considera ca femeile care se descura foarte bine in domeniul informaticii sunt niste femei sexy.

Un alt lucru de care barbatii sunt absolut incantat este condusul femeilor. Barbatii adora pur si simplu femeile care stiu sa conduca, mai ales intr-un mod agresiv. Ei se simt bine mai ales ca stiu ca femeia se descurca in trafic chiar si atunci cand sunt cozi interminabile.  Si daca barbatii se excita atunci cand vad o femeie ca conduce agresiv.

Si o tinuta extrem de sexy ii fac sa fie excitati. Nici nu trebuie sa te chinui sa iti dai seama ca se uita in decolteul tau si deja il iau fiorii.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*