Lucruri pe care un barbat nu le va observa niciodata

Noi femeile in general, acordam o mare atentie tutror detaliilor. Ca este vorba de haine, machiaj, accesorii, pantofi, lucrurile trebuie sa fim mereu impecabile. Stam ore intregi in fata oglinzii pana sa ne aranjam, pentru a fi superbe la orice ora.

Cheltuim o gramada de bani pe anumite lucruri doar ca sa fim observate si din pacate nu ne ies mereu lucrurile asa cum le dorim. Si mereu ne afisam zambitoare si stralucitoare crezand ca lumea va observa micile noastre achizitii.

Ce nu va observa niciodata un barbat la tine? Ai un iubit de ceva timp dar totusi iti dai seama ca nu prea observa micile tale schimbari si ramai putin dezamagita. Stai linistita nu e singurul,  barbatii in general nu observa anumite detalii la persoana de langa ei.

Daca iti vei schimba nuanta de fard fii sigura ca nu va observa. Chiar daca iti pune mai mult in evidenta culoarea ochilor, el nu va observa. Te va vedea frumoasa mereu.

De asemenea nu va observa nici daca ai o poseta noua, mai ales daca esti genul de femeie care isi schimba des posetele. Desigur daca vei veni cu o geanta fosforescenta ii va sari in ochi.

La accesorii nuici nu este cazul sa te gandesti. Cercei, inele si alte lucruri, nu te astepta sa le observe.  La fel si cu pantofii ci noi, doar daca i se vor parea deosebiti si se va uita in mod evident la ei.

Daca tu te gandesti sa nu ai un fir ciufulit, sau o unghie rupta, pe el nu il va interesa aceste lucruri. Deci stai calma si nu te mai agita atata aiurea.

Nu trebuie sa ne suparam pe ei pentru ca uita aceste mici detalii, se intampla. Nu este asta o crima. Eventual ii poti da mici indicii prin care sa il faci sa isi dea seama singur.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*