Mersul la salon nu este ca un joc la ruletă. Alege atent cu ajutorul Stailer

stailer

Dacă pe parcursul vieții ai mai făcut alegeri random, la care nu te-ai gândit foarte mult și ai ignorat repercursiunile, când vine vorba de vizita la salon nu mai poți lăsa asta în voia sorții. Alegerea stilistului potrivit nu este ca un joc de ruletă și ce nimerești asta este opțiunea. Este puțin mai complicat de atât și dacă vrei să ai parte de servicii cu adevărat potrivite și care să se plieze pe ceea ce îți dorești, deci alege să te programezi cu Stailer.

În viață nu ești mereu atent la ce decizii iei și la ce ar fi mai potrivit pentru tine și este firesc. Nu poți trăi o viață în care să calculezi fiecare pas pe care îl faci pentru că ai pierde astfel timpul prețios pe care îl ai. Când vine vorba de schimbări cu privire la look-ul tău, ar fi bine să alegi atent. În special dacă vrei să faci o schimbare radicală, să te tunzi scurt-scurt sau să îți razi părul pe o parte. Vrei să ai parte de schimbarea majoră pe care ți-o dorești, nu una regretabilă.

Nu lăsa soarta să decidă pentru tine

Chiar dacă faci parte din acea categorii de oameni care lasă totul pe ultima sută de metri, asta nu înseamnă că trebuie să lași soarta să decidă pentru tine la ce salon să mergi. Acum a apărut Stailer, fix pentru oameni de acest gen, alături de cei care nu au timp de pierdut, de cei cărora le place să fie organizați și cei care vor să afle toate detaliile de care au nevoie înainte de a lua o decizie.

Stailer este acea platformă care îți pune pe tavă tot ce ai nevoie. De la salon, stilist, listă de disponibilități, listă de prețuri, timpul de lucru pentru fiecare și altele de acest gen. Trebuie doar să accesezi platforma online, nu să descarci vreo aplicație și nici să creezi cont obligatoriu pentru a beneficia de programare. Cauți foarte ușor ceea ce te interesează chiar de pe prima pagină și ai mai apoi disponibilă lista care te interesează.

Selectezi de acolo exact unde vrei să mergi, în funcție de propriile tale cerințe, dorințe și necesități, completezi mai apoi cu informațiile personale și programarea este făcută. În cazul în care nu vrei să introduci de fiecare dată informațiile personale poți crea un cont, iar cu acesta ai parte de mai multe avantaje. Informeaza-te si de aici dacă vrei să afli mai multe despre acest subiect.

Anulează oricând, fără costuri

Toate serviciile Stailer, cu orice vrei să te ajute platforma, sunt complet gratuite. Chiar și în cazul în care vrei să anulezi, o poți face fără nici un cost. Trebuie doar să faci acest lucru din timp astfel încât să nu încurci stilistul și poate este alt client care vrea să se programeze în locul tău, în timp util. Nu trebuie să suni să îți ceri scuze și să fie acea conversație awkward cu stilistul. Doar anulezi cu ajutorul link-ului pe care îl primești în mesaj ca și confirmare după ce faci programarea.

Ai parte de și mai multe beneficii și avantaje și te poți programa pentru orice serviciu din sfera hair and beauty pe care îl întâlnești la salon, cu ajutorul Stailer. Accesează și tu platforma și fă prima programare. Vei rămâne uimit/-ă de cât este de simplu și plăcut este să faci acest lucru. Alege să arăți bine mereu și să te răsfeți la salon exact atunci când vrei.

Contact:

support@stailer.ro

Leave a comment

Your email address will not be published.


*