Modalitate inteleapta de a alege un partener

relatie

Atunci cand esti intr-un impas sentimental si nu te poti decide cu cine esti compatibila si implicit se spune ca cele mai bune alegeri se fac in timp este crucial sa iei in considerare si planurile de viitor. Poate ca unele din femei vor spune ca o alegere de viata inseamna un partener frumos, aratos si intelept, iar altele considera ca stabilitatea si inteligenta sunt esentiale pentru a intemeia o familie in viitorul apropiat.

Atunci cand stii ca iti plac doi barbati si nu stii pe care sa il alegi este important sa stii cum sa alegi intelept, cum sa alegi ceea ce este bine pentru tine.

Un prim pas ar fi sa afli ce simt ambii parteneri pentru tine si implicit ce gandesc despre tine. Este necesar sa treci prin etapa de analiza a propriilor sentimente si sa afli ce simte fiecare in parte pentru tine. Iubirea nu este afectiune, cum nici admiratia nu este dragoste. Acorda o atentie deosebita modului in care fiecare din ei te trateaza si vezi cat de mult timp sunt ei pregatiti sa petreaca alaturi de tine. In prezenta lor te simti fericita sau stresata?

Cele mai bune trasaturi au un cuvant de spus. Este important ca inaintea unei alegeri, dintre doi barbati, sa te gandesti ce aspecte pozitive au si cum te motiveaza pe tine actiunile lor. Incearca sa iti amintesti  ce este bun in ambii, ce este pretios pentru fiecare si ce calitati ii diferentiaza. Cel cu mai multe calitati este cel care merita un loc in viata ta.

Compara caracterele lor. Daca ai comparat deja trasaturile bune de personalitate este bine sa compari intreg comportamentul unui baiat, incat atat defectele cat si calitatile sa constituie o premiza in alegerea unei optiuni viabile pentru tine. Nimeni nu este perfect, dar cu toate acestea sunt unele lucruri care se pot schimba in timp. Daca unul din parteneri are un caracter teribil si nici nu intentioneaza sa il shcimbe, atunci ii poti spune la revedere.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*