Modalitati de a te bucura de marijuana

marijuana
marijuana

Legalizarea marijuanei in scopuri recreationale a dat nastere la o industri intreaga de instrumente si bunatati de tot felul si in toate formele, special create pentru a te bucura de experienta imbatarii simturilor pana la ultimul detaliu.

Nu mai este nimanui interzis sa fumeze, sa manance sau sa bea. Cunoscatorii de cannabis din ziua de azi consuma iarba in feluri in care parintii lor nici nu si-ar fi imaginat. Daca vei trece prin Colorado sau prin Washington destul de curand, vei dori sa iei notite.

Hai sa incepem cu inceputul: bunii si de moda veche muguri de marijuana. Nu cu mult timp in urma, ai fi fost destul de satisfacut daca ai fi macinat acesti muguri si i-ai fi rulat intr-o foita si apoi aprins. In zilele noastre, a aprinde focul direct in cadrul florii este considerat un tratament destul de grosolan.

De ce sa inhalezi toti acel fum cand exista o modalitate mai buna prin care sa te bucuri de beneficiile marijuanei?

Vaporizatoarele sunt mult mai delicate, dezhidratand mugurii mult mai repede si intr-un fel in care toate acele canabinoide sunt eliberate fara a arde planta sau hartia. Dar cum ramane cu cei care vor sa fumeze pe drum, in miscare?

Vaporizatorii de masa, stabili, sunt grozavi, insa sunt destul de mari si de greoi pentru a-i lua cu tine pe drum. Nu te teme, exista sute de companii care s-au specializat in vaporizatorii de buzunar care livreaza o aceeasi potenta, fara cabluri sau sarme de care sa fie nevoie. Trebuie doar sa introduci o cantitate de muguri, sa astepti sa isi atinga temperatura dorita si apoi inhalezi. Convenabil, nu?

Nu vrei sa porti dupa tine nici un mugur de marijuana? Aici lucrurile incep sa devina interesante. Un gadget micut este Open Vape, si a schimbat in mod complet felul in care oamenii din statele liberale gandeau despre fumatul de marijuana.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*