Nevoia de vacanta

nevoia de vacanta
nevoia de vacanta

Nevoia de a-ti lua o vacanta sau un concediu este destul de evidenta la unele persoane si nu ar trebui desconsiderata pentru ca odata ce fizicul nostru si psihicul nostru o cere, trebuie oferita neconditionat si imediat. Nu o putem considera drept un capriciu sau un moft mai ales daca nu ne-am mai luat de ceva timp liber si chiar am avea nevoie de asa ceva.

Unele semne te dau de gol atunci cand simti nevoia de vacanta si cand aceasta ti-a intrat adanc in suflet, reiese si din atitudinea si comportamentul tau. Te comporti atat de rau cu toti colegii tai desi ii iubesti pe fiecare in parte. Bine, poate ca nu ii iubesti, dar ii placi oricum. Toata lumea este atat de draguta si de relaxata incat asta te inebuneste la culme si ai vrea sa bati pe toata lumea din cauza starii tale de nervi peramanenta.

Ai vrea chiar sa-ti strangi de gat colegii de munca, mai ales daca sunt unii pe care nu i-ai placut de la bun inceput. La munca la tine este ca si cum ar fi spatiul de joaca al unui criminal in serie care isi incepe seria de crime. inca de acolo.

Desktopul calculatorului sau laptopului tau este plin de poze cu plaje minunate, cu apa albastra si calda si cu un tine fericit si bronzat din ultima data vacanta de acum multi ani. Cu foarte multi ani in urma, se stie!

Un weekend de trei zile durata de care ai uitat te face sa crezi din nou in Dumnezeu. Ai luni liber? Uitasei de tot! Chiar trebuie sa iti faci planuri pentru atata timp liber, sa faci ceva special care a merite acel zile libere din plin.

Crezi ca a te rasfata cu un pranz usor, fara grasimi te va face sa te simti mult mai bine si te va face sa uiti ca nu ti-ai mai luat un concediu bun de o gramada de timp.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*