Nu o mai vrem pe Oana in mass-media!

Oana_Zavoranu
Oana_Zavoranu

Contradictia la care se supune singura este una care de cele mai multe ori ne creeaza impresia ca Oana Zavoranu a ajuns sa fie un simplu element de circ, in care viata ei se invarte pe o rotita si ea este personajul care nu reuseste sa isi faca curaj sa paraseasca acest cerc vicios al tabloidelor.

Obisnuita cu importanta pe care i se acorda, Oana este genul de copil mai mare nematurizat care inca nu constientizeaza situatia in care este, cea de a pierde si singurul om din viata ei care a iubit-o cu adevarat, incat ba posteaza in ipostaza de victima, ba in cea de salvator.

Considerandu-se iertata de mama sa acum isi permite sa spuna fel si fel de afirmatii despre patrimoniul mamei, incat singura crede ca averea acesteia ii apartine in totalitate, deoarece este singurul mostenitor legal al intregii averi.

Mama Oanei a facut parte dintr-o familie instarita, care a muncit pentru a atinge aceasta valoare a patrimoniului, incat Oana de mica a fost rasfatata si nu a cunoscut valoarea banului muncit, incat intreaga sa viata s-a derulat in fata televiziunii pe care a ales sa si-o expuna in public.

Dramatismul care se observa este unul de ochii lumii, incat atitudine vedetei lasa de cele mai multe ori semne de intrebare in privinta personalitatii sale, daca aceasta are suflet sau nu si daca este constienta de situatia in care se afla. Posibila proprietara a unui patrimoniu cu mai multe cladiri imobiliare, un cimitir si numeroase conturi in banca, o fac pe fosta actrita sa se simta stapana intregii averi.

Prea multe stiri, prea multe aparitii al televizor, prea multe dramatisme si lacrimi varsate in scop artistic ne fac sa ne dam seama ca nu ne mai dorim sa o vedem pe Oana Zavoranu in fata televizorului, deoarece este o persoana lipsita de respect si de bun simt.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*